+ Film

Jim Carrey, Laura Linney ma – Truman show

Truman show

A Truman show című filmet ma este, azaz május 22-én láthatod a Paramount Network csatornáján 21 órai kezdettel.

Ő a műsor sztárja, de ő nem tud róla. Jim Carrey a kritikusokat és a nézőket is lenyűgözte Truman Burbankként ebben a csodálatos filmben, amit Peter Weir (A kis szemtanú, Holt költők társasága) rendezett egy emberről, akinek az élete egy folytonos TV-sorozat.

Truman nem veszi észre, hogy a furcsa kisváros, amiben él, egy hatalmas stúdió, amit egy producer/rendező/művész (Ed Harris) üzemeltet, az ott lakó és dolgozó emberek hollywoodi színészek, és még a jókedvű feleségét is szerződés köti hozzá.

Idővel Truman megvilágosodik. Amit a felfedezés után tesz, az úgy nevettet és ríkat meg, mint kevés más film.

Az 1998-ban készült 103 perces amerikai vígjáték rendezője Peter Weir, Jim Carrey hatalmasat alakít a produkcióban. A film 3 Bafta-díjat, 3 Golden Globe-díjat és Európai Filmdíjat is nyert.

A Truman show című filmet ma este, azaz május 22-én láthatod a Paramount Network csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik kétszer is ugyanezen a csatornán: május 25, 18.50, május 28, 16.45. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top