+ Irodalom

A Mikszáth Kálmán-díj idén is gazdára talált

Mikszáth Kálmán-díj

A Mikszáth Kálmán Kulturális- és Média Alapítvány által alapított Mikszáth Kálmán-díjat szombaton adták át Budapesten, elismerésben részesült Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója.

Simon János, az alapítvány kuratóriumi elnöke a rendezvényen elmondta, a médiában végzett tisztességes munka megbecsülését vállalta a 2004-ben létrejött Mikszáth Kálmán Kulturális- és Média Alapítvány.

Az alapítvány által elismert médiában dolgozó szakemberek körét igyekeznek úgy meghatározni, hogy szerkesztő, újságíró, televíziós és rádiós is legyen köztük.

Kiemelte, minden díjazott mögött egy életmű áll.

Idén Mikszáth Kálmán-Díjat vehetett át Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, Pilhál György, a Magyar Nemzet újságírója, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és Ujhelyi Zoltán, a Kossuth Rádió Csatornaigazgatóság vezető szerkesztője.

A Mikszáth Kálmán Kulturális- és Média Alapítvány célja az évszázados magyar hagyományokra épülő, nemzeti konzervatív, szabadelvű újságírói hagyományok ápolása, a polgári értékek felkarolása – olvasható a szervezet honlapján.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top