+ Zene

Kovács Ákos és a Magyar Telekom békésen elvált egymástól

A cég Ákos egy interjúban tett nyilatkozata miatt bontotta fel szponzori szerződését a zenésszel még decemberben.

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése – közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya szerdán. A tájékoztatás szerint a partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát.

A Magyar Telekom december 16-án jelentette be, hogy felbontja szponzori szerződését Kovács Ákos énekessel, az Echo TV-nek adott interjúja miatt. A december 13-i műsorban az előadó egyebek mellett azt mondta, hogy

a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak.

Arra a kérdésre, hogy mi a dolguk, kifejtette:

a női princípiumot beteljesíteni (…) valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni.

Nyilatkozata miatt számos kemény bírálatot kapott. A Magyar Telekom azzal indokolta a szerződésbontást, hogy nem tartja összeegyeztethetőnek az interjúban az elhangzottak szellemiségét a cégcsoport hitvallásával és értékrendjével.

A kormányszóvivő december 17-én közölte, hogy a kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésük szerint az alkotmány szellemével és betűjével is ellentétes. A kabinet utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel mobilinternet-előfizetéseket a Magyar Telekommal. A kormány döntését bírálták az ellenzéki pártok.

 

Korábban írtuk:

 

2 hozzászólás

2 Comments

  1. kintekun szerint:

    Azért ezt se felejtsük el a fedősztori közben:

    Kövér Ákos

    http://videa.hu/player?v=FeABSG9jdKu7YRVG

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top