+ Életmód

Demjén Ferenc: Ákos finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána kapott

Demjén Ferenc

– Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem, finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott – mondta Demjén Ferenc.

– Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem, finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott – mondta Demjén Ferenc a Blikknek, utalva Kovács Ákos nagy botrányt kavaró Echo TV-s interjújára, amely után a Telekom felbontotta vele a támogatói szerződést.

Ezt az egészet felfújták, mert valakiknek nem tetszett

– tette hozzá Demjén.

Ahogy arról korábban beszámoltunk dalcsináló Ákos a fenti interjúban kifejtette, hogy egy nőnek nem az a dolga, hogy ugyanannyi pénzt keressen, mint egy férfi, hanem, hogy beteljesítse női princípiumát, és gyereket szüljön. A kijelentés nagy botrányt kavar, az énekes egyik főszponzora a Telekom pedig felbontotta vele a támogatói szerződést. Válaszreakcióként a kormány utasítására az összes minisztérium és háttérintézmény felmondta a mobilinternet-előfizetési szerződését a céggel.

Demjén Rózsi holnap, azaz december 30-án adja év végi nagykoncertjét a Budapest Sportarénában. Kovács Ákos kijelentése után a Facebookon is szerveződött esemény, ahol a karácsony előtti arénás Ákos-koncertjegyek visszaváltására buzdították a nőket.

Ajánló:

Kovács Ákos: a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak

Kihátrált Ákos mögül az óriáscég

Így tüntettek a nők jogaiért Ákos koncertje előtt – fotós beszámoló

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top