+ művészet & politika

Kihátrált Ákos mögül az óriáscég

Tovább dagad az Ákos-botrány: az énekes nagy vihart kavart nyilatkozatával, amelynek köszönhetően most az egyik főtámogatóját is elvesztette.

Tovább dagad az Ákos-botrány: az énekes nagy vihart kavart nyilatkozatával, amelynek köszönhetően most az egyik főtámogatóját is elvesztette.

A Telekom nem támogatja tovább Ákost, aki egyébként ma és holnap nagykoncertre készül Budapesten. A cég és az énekes kapcsolatának megszakadásáról a Telekom Magyarország ezt írta a facebookon:

Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza a közös együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

Ahogyan mi is megírtuk, Kovács Ákos az Echo TV-ben nyilatkozott arról, hogy a nők dolga a női princípium beteljesítése, a gyerekszülés és a valakihez tartozás. Kovács Ákos és Kövér László kijelentései miatt még flashmobot is szerveztek, erről itt írtunk.

Itt látható Ákos nyilatkozata:

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Sunyiló szerint:

    Mindenkinek el kell döntenie, hogy művész, tudós, vagy politikus akar lenni. Mert politikus van jobb- és baloldali, középtől a széléig, de baloldali tudós és jobboldali művész, vagy éppen fordítva, az nincsen. Az már se nem művész, se nem tudós, hanem POLITIKUS…

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top