+ Média

A Magyar Telekom is szerepet vállal a menekültek ügyében

Palya Bea a tranzitzónában – fotó: Csata Judit- A Magyar Telekom wifit telepít

Lehet utálni a multikat, de azt el kell ismerni, hogy vannak olyan helyzetek, amikor társadalmi szerepvállalásuk példamutató. A Magyar Telekom most példát mutat.

Az elképesztő kommentek miatt is biztosak lehetünk abban, hogy nem marketingfogás a Magyar Telekom facebookon tett bejelentése:

Cégünk a saját eszközeivel segíteni igyekszik. Most, hogy a tranzitzónák helye körvonalazódni látszik, elkezdjük kiépíteni az ingyenes wifi szolgáltatást. Bízunk benne, hogy a menekültek mihamarabb használatba tudják venni a szolgáltatást, amely így hozzásegíti őket a kapcsolattartáshoz, információk eléréséhez. Emellett elosztókat is biztosítunk, hogy a telefonok feltöltése se okozzon nehézséget.

A magyar társadalom általános állapotát jól mutatja, hogy a cég kommentben kénytelen válaszolni azoknak, akik sérelmezik a bejelentést:

Otthontalan embereknek segíteni szerintünk nem etikátlan, pláne egy olyan marketing üzenet után, amikor azt mondtuk, „összekötjük Európát”. Nem szólunk a politikába, wifi állomásokat telepítünk ki.

***

A képet Csata Judit készítette Palya Bea koncertjén, a Nyugati Pályaudvar tranzitzónájában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top