+ művészet & politika

A Központi Hatalom brutálisan lecsapott Kovács Ákosra

Központi Hatalom

A magyar együttes legújabb számában válogatott szitkokat szór Ákos fejére, például azt kívánja, lakjon mosómedve család a zenész gyomrában.

Szenteste előtt egy nappal jelentette meg legújabb dalát a Központi Hatalom nevű együttes, mely  zúzós zenével és hasonlóan erős, szókimondó dalszövegekkel operál. A zenekar célpontja ezúttal Kovács Ákos volt, aki egy interjúban tett nyilatkozatával csapta ki sokaknál a biztosítékot, ami miatt később fő támogatója ki is hátrált mögüle, és tüntetést is szerveztek nőkkel kapcsolatos megnyilvánulása miatt.

Ákos a mákos a jobbos poppos  énekes, gitáros, kívánom, hogy legyen még az orrpolipod is rákos!

– énekli a Központi Hatalom az odamondós számában. Nem a Kossuth-díjas zenész az első, akit a zenekar “megénekel”, korábban Orbán Viktorról, Berki Krisztiánról és Andy Vajnáról is daloltak.

Korábban írtuk:

10 hozzászólás

10 Comments

 1. Aaaaaaaron

  2015-12-23 - 15:34

  Dübörög a zsidó kultúrkampf. A pöcegödörben…..

  • lesly

   2015-12-23 - 16:36

   Tök igazad van!!

 2. Szőke Gyula

  2015-12-23 - 18:25

  Honnan veszi a bátorságot egy ilyen gőgös magamutogató féreg, hogy bárkinek is megmondja, mit kell, vagy kellene tennie? ? ?
  Én is meg tudnám mondani a féregnek (a nevét se írom le, annyira UTÁLOM) hogy kivel és mit kellene tennie. A fércműveinek 99 % -a az erőszakról szól.
  Gusztustalan nagyképű majom-f…z

  • kargó

   2015-12-24 - 14:03

   El tudom képzelni, hogy te milyen is lehetsz! Az általad fikázottaknál ezerszer alattomosabb, ratyibb! Még. hogy neked! ki is vagy te? egy qrva nagy senki!

 3. supertolgy

  2015-12-23 - 19:10

  A megbékélés jegyében, más véleményének a tolerálása, szomorú.
  “Én is meg tudnám mondani a féregnek (a nevét se írom le, annyira UTÁLOM) hogy kivel és mit kellene tennie.” A gyűlölködés helyett, talán több megértés kellene.

 4. Szőke Gyula

  2015-12-23 - 19:23

  ” A megbékélés jegyében egy ekkora SZTÁROCSKÁNAK tudnia illenék hogy a Magyar nők túlnyomó többsége BÉRBŐL és FIZETÉSBŐL él. Nem úgy, mint a MŰVÉSZ úrrrrr és kedves felesége. Ha ő ezt tudná, nem beszélne ekkora butaságokat az első sorból!!!!!

 5. boby joe

  2015-12-23 - 19:46

  ilyen primitív stílusú förmedvényt,még nem hallottam !Árad a liberális szenny,mint a szar és lassan belefulladnak saját ürülékükbe és nem veszik észre !

 6. Gipsz jakab

  2015-12-23 - 20:30

  Miért kik vagytok ti hogy véleményt mondjátok másról. Olyanrol aki évek óta mindig letesz valamit az asztalra. Azért mert nem értetek egyet vele. Egyik nahymamám sem dolgozott mert nagyapám keresett annyit hogy Eltartotta az egész családot. Akkor mirol beszélünk? Őseink hülyék voltak? Jó felkapni ezt a témát de igaza van. Ez van be kell látni.

  • hottentotta

   2015-12-23 - 23:45

   Könnyen ugat az, akinek van mit letenni az asztalra, és az se számít neki, ha az éppen az a rulettasztal.
   Kedves nagyszüleid melyik rendszerben éltek?- mert abban biztos vagyok, hogy az nem mostanában volt.
   Igen, régi szép idők…addig meg állj fél lábon, amíg újra eljön az az idő, amikor a családfők nagy része bérből, és fizetésből, el tudja tartani a családot . Ákos nem ez a kategória.

 7. supertolgy

  2015-12-25 - 01:14

  “Ákos a mákos a jobbos poppos énekes, gitáros, kívánom, hogy legyen még az orrpolipod is rákos!” aki ezt kigondolta, előadja, itt terjeszti az embertelen nulla.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top