+ Film

Két napot töltött a moziban a Star Wars legnagyobb rajongója

Az ébredő erő

Sorozatban kilencszer nézte meg Az ébredő Erő című új részt egy amerikai mozilánc által rendezett Star Wars-maraton nyertese.

Sorozatban kilencszer nézte meg Az ébredő Erő című új részt egy amerikai mozilánc által rendezett Star Wars-maraton nyertese.  A győztes Jim Braden csaknem két teljes napot töltött a moziban, és hat másik rajongót múlt felül. A versenyzőknek végig kellett nézniük az első hat részt, majd utána a hetediket annyiszor, míg végül csak egyikük maradt talpon. Braden hét évre szóló ingyenes belépőt kapott a mozihálózattól, valamint emléktárgyakkal is gazdagodott, és a tiszteletére az ő nevét viseli az egyik szék a moziban, ahol a versenyt rendezték.

Az austini férfi a széria nagy rajongójának tartja magát, a legújabb részt már évek óta várta. Az ébredő Erő első vetítésén a fia is ott volt vele, ami különösen nagy örömmel töltötte el a The Hollywood Reporter szerint. Az első vetítést eufóriában nézte végig, a többi vetítésen pedig már inkább a részletekre figyelt. A nyolcadik és a kilencedik alkalmat már kicsit nehezebben bírta – vallotta be. A Star Wars: Az ébredő Erő a Jurassic World globális jegybevételi rekordját megdöntve 528 millió dollárt keresett nyitó hétvégéjén, és világszerte lázban tartja a rajongókat.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top