+ Film

A Stranger Things-sorozatnak ezzel vége

Stranger Things

A sorozat testvérpár alkotója, Matt és Ross Duffer egyúttal azt is elárulta, hogy a Stranger Things az ötödik évaddal zárul majd.

Keresés a weben

A népszerű Stranger Things-sorozat az ötödik évaddal fejeződik be – jelentette be a szériát forgalmazó Netflix.

A streaming-szolgáltató csütörtökön közölte, hogy a természetfeletti misztikus thrillersorozat negyedik évadát két részletben mutatják be. Az első fele május 27-én debütál, a második július 1-jén.

A sorozat testvérpár alkotója, Matt és Ross Duffer egyúttal azt is elárulta, hogy a Stranger Things az ötödik évaddal zárul majd – közölte a Variety.com.

A Duffer fivérek a Netflix blogján felidézték, hogy amikor hét éve eltervezték a sorozat ívét, négy vagy öt évadra gondoltak. A történet azonban túlságosan gazdagnak bizonyult ahhoz, hogy négy évadban el lehessen mesélni, így egy ötödik évadot is készítenek befejezésül – írták.

A sorozat harmadik évada már több mint két és fél éve jelent meg a Netflix műsorán. A történetben a Hawkins nevű kisvárosban élő kamaszhősök, Tizi és barátai – Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin and Gaten Matarazzo -, közben már lassan a húszat is betöltik, ebből a szempontból is logikus a széria lezárása.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->