+ Irodalom

Homonnay Gergely író tisztázatlan római halála

Homonnay Gergely

Homonnay Gergely halálát a szív és a keringés leállása okozta. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, de a rendőrség eljárást kezdett.

Keresés a weben

Újabb részleteket közölt az olasz Repubblica Homonnay Gergely halálával kapcsolatban, szúrta ki a hvg.hu. A lap hétfői cikkében arról ír, hogy a magyar író szombat reggel ötkor ment le a római Via Pontremolin található Bananon nevű klubba.

A Repubblica információi szerint Homonnay az újévi koccintást követően ment le a törökfürdőbe, délben pedig, amikor a klub tulajdonosai hívták a mentőket, az író még élt, de nehezen lélegzett, lényegében nem volt eszméleténél. A mentők azonban nem tudták újraéleszteni, az író negyed kettő után nem sokkal elhunyt.

Homonnay Gergely holttestét egy klinikára szállították, ahol vizsgálatokat végeznek, hogy kiderüljön, kábítószer-túladagolás okozhatta-e halálát. A lap úgy tudja, az író holmija között egyelőre beazonosítatlan port és folyadékot is találtak.

A rendőrség nemcsak a túladagolás kérdésében nyomoz, hanem a telefonhívásai és üzenetei átvizsgálásával azt is ki akarják deríteni, kivel töltötte az utolsó óráit Homonnay.

Az író halálát a szív és a keringés leállása okozta. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, de a rendőrség eljárást kezdett a helyszínen talált kábítószergyanús anyagok miatt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top