+ Színház

Tordai Teri 80. születésnap: Érzem, szép évek következnek

Tordai Teri

Tordai Teri a virág és a torta mellé a Naprendszer egyik csillagát is megkapta, mindezek mellett videóüzenet is várta őt…

A budapesti Újszínházban köszöntötték a 80. születésnapját betöltő Tordai Teri Kossuth-és Jászai Mari-díjas színművészt.

Tordai Terit a keddi Zserbótangó előadása után köszöntötte fel Dörner György, az Újszínház igazgatója. A művésznő a virág és a torta mellé a Naprendszer egyik csillagát is megkapta, mindezek mellett videóüzenet is várta őt az egyik kolléganőjétől – közölte a színház szerdán az MTI-vel.

Az égbolt egyik csillaga kedd óta Tordai Teri nevét viseli, az erről szóló tanúsítványt és a csillag pontos helyét berajzoló okmányt az előadás után vehette át a színművésznő, akit Esztergályos Cecília videóüzenetben köszöntött fel.

„Mindig mondom, hogy a színház a második családom. Alig tudom felfogni, hogy van egy saját csillagom. Ha felnézek az égre, ott kering és ez büszkeséggel tölt el. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen csodálatos születésnapom. Érzem, hogy szép évek következnek, és én boldogan várom a jövőt”

– idézi a közlemény Tordai Teri szavait.

„Mindig kinevettek, hogy le vagyok maradva, nincs okostelefonom és nem tudok semmit. Mindenki itt posztol, ott posztol… ez a darabban is benne van, hogy én ezt bizony a büdös életbe nem fogom megtanulni. Na ez nem igaz! Vettünk közösen egy tabletet, és a középső unokám, a 13 éves megtanított engem, hogyan használjam a Facebookot, a Massengert és a Google-t. Egyet nem tudok, bár lehet az szerencse: sokszor szólnék hozzá bejegyzésekhez, de ennyire még nem vagyok profi ebben” – mesélte Tordai Teri egy korábbi interjúban, amit itt olvashatsz:

Tordai Teri: Sokat hívtam Halász Juditot, Béres Ilonát

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top