+ Színház

A mai napig nem tudjuk, ki írta ezt a nagysikerű regényt

A regényt Bánki Gergely állítja színpadra, Vajdai Vilmos főszereplésével, Karcis Gábor vizuális világában, Vranik Krisztián zenéjével, a Proton Színház előadásában, a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

<jake_smiles> elélveztél te is?
<bianca21> csak megváltozott a testsémám, drága wink

Smilesnak ez tetszik, ez a pengés cinizmus, Bianca úgy adja meg magát, hogy közben magát adja, jó nő, no, bár lehet, hogy férfi.

<jake_smiles> gyere hozzám feleségül
<bianca21> mér mennék?
<jake_smiles> szeretlek
<bianca21> nem is ismersz

Unottan évődnek, róják a kötelező kűrt, későre jár, Smilesban felötlik, hogy gyorsan, még ma éjjel össze kellene hozni egy IRL randevút, amelyben szerepelhetne egy mozgólépcső alja, egy gesztenyefás park, egy támlájavesztett pad, avar, még több avar, könny, kapualj, hajnali pára, hirtelen megváltás és két fél unikum, megtehetné. Megtehetné, hogy szép szóval kiédesgeti Biancát a 21 hüvelykes, full HD Synkmaster-ből, de hol, kérdi Smiles, hol találni manapság földszagú kapualjat, és ki venné magának a bátorságot, hogy beleálljon?

Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret.

Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname.

1 link, a magyar irodalom első online regénye a közönségtől és a zsűritől egyaránt első díjat nyert a Magvető Kiadó és az Origó 2001-es pályázatán.

A regényt Bánki Gergely állítja színpadra, Vajdai Vilmos főszereplésével, Karcis Gábor vizuális világában, Vranik Krisztián zenéjével, a Proton Színház előadásában, a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

A bemutató időpontjáig nem sikerült a regény jogtulajdonosát megtalálni, ezért a szerzői jogdíjat elkülönítetten kezelik a jogosult jelentkezéséig.

rendezőasszisztens: VARGA Dorka
jelmeztervező: Oláh Tímea
Sfx live: Erdélyi Gergely Greg
dramaturg: VERESS Anna
műszaki vezető: ÉLTETŐ András
produkciós vezető: CSATÓ Zsófia
producer: BÜKI Dóra

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top