+ Film

Szabadlábon Velencében – Belmondo a vígjáték nagymestere ma

Szabadlábon Velencében

A Szabadlábon Velencében című filmet ma este, azaz április 23-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órától. A filmet megismétlik…

Alexandre Dupré (Jean-Paul Belmondo) megígéri, hogy megjavul, ezért elengedik börtönbüntetésének nagy részét.

Hajóra száll, hogy maharadzsának kiadva magát szédítse a milliárdos asszonyok szívét. Mire Monacóban kikötnek, összebarátkozik Sophival (Mirella D’Angelo), a szakma másik nagy szélhámosával.

Így együtt tudásuk milliókat hozhat, csak megfelelő áldozatot kell találniuk. A kiszemelt milliomos, Helmut (Pierre Vernier) azonban feleségül kéri Sophiát, így Dupré magára marad.

Velencébe indul, ott azonban forró a levegő: bérgyilkosok lihegnek a nyomában egy táska miatt, amit szívességből hozott át a vámon.

Az 1980-ban készült 108 perces francia-olasz akció-vígjáték rendezője Georges Lautner, a főszerepben pedig Jean-Paul Belmondo.

A Szabadlábon Velencében című filmet ma este, azaz április 23-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órától. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán másnap 12 óra 40 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top