+ Életmód

Újabb filmsztár csatlakozott az exmilliomosok táborához

A Baywatch egykori sztárja azt állítja, a bankszámláján már csak kevesebb, mint négyezer dollár van.

David Hasselhoff, a Baywatch és a Knight Rider egykori sztárja jóllehet az amerikai tévézés egyik emblematikus alakjává avanzsált az elmúlt években őt körülvevő – és valljuk be – iróniától sem mentes rajongástól, mégis pénzszűkében van. Legalábbis ezt állította a bírósághoz benyújtott dokumentumban, amelyben a havi 25 ezer dolláros asszonytartás csökkentését kérvényezte. Hasselhof állítása szerint a bankszámláján már csak kevesebb, mint 4000 dollár van, és folyamatosan gondjai vannak a munkakereséssel.

david hasselhoff

Az ügyet nyilvánosságra hozó TMZ magazin azonban utánajárt „a Hoff” pénzügyeinek, ami mindannyiunkat segíthet abban, hogy visszatartsuk a könnyeinket. A lap értesülései szerint ugyanis a színész bevallott havi jövedelme 112 ezer dollár, ami évente több mint 1,34 millió dollár. A színész állítása szerint havi 66 ezer dollár személyi kiadása van (évi 792 ezer). Ha ezen kívül fizeti a tartásdíjat exfeleségének, Pamela Bachnak, akkor is marad évi 300 ezer dollár a bankszámláján. Továbbá a volt feleség állítása szerint a színész vagyona dollármilliókra rúg külföldi ingatlanjaival és egyéb ingóságaival együtt.

Hogy mégis hová folyt akkor el a 63 éves színész megtakarított pénze, arra választ adhat menyasszonyának, a 36 éves Hayley Robertsnek The Sunnak adott interjúja. A korábban Walesben üzleti eladóként dolgozó Roberts egy alkalommal közös fotót kért Hasselhofftól, amit ő meg is kapott – a színész telefonszámával együtt. Innentől kezdve felgyorsultak az események: hamarosan egy wellness hotelben kötöttek ki a svájci Alpokban, majd Európában, Ausztráliában és Afrikában utazgattak.

Hasselhoff így most kénytelen abban bízni, hogy az új Baywatch-filmben kapott szerepe Dwayne Johnson mellett kicsit javít a karrierjén és a bankszámlája jelenlegi helyzetén egyaránt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top