+ Film

Fény az óceán felett – az örök remény filmje, ma

Fény az óceán felett

A Fény az óceán felett című filmet ma este, azaz május 6-án láthatod a Filmbox Premium csatornáján 21 óra 30 perctől.

A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik.

Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa.

Fény az óceán felett

Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja… Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, amelyből a film készült.

A 2016-ban készült 121 perces amerikai-új-zélandi filmdráma rendezője Derek Cianfrance, aki a regényből készült forgatókönyvet is jegyzi. A film két főszereplője: Alicia Vikander és Michael Fassbender.

Fény az óceán felett

A Fény az óceán felett című filmet ma este, azaz május 6-án láthatod a Filmbox Premium csatornáján 21 óra 30 perctől. A filmet ugyanezen a csatornán megismétlik május 8-án 17 óra 50 perctől. A film jelenleg a videa.hu oldalán is látható.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top