+ Film

A Magyarországon sokáig betiltott Oscar-díjas film De Niróval ma – A szarvasvadász

A szarvasvadász

A szarvasvadász című filmet ma este, azaz május 16-án vetítik az M5 csatornáján 21 óra 10 perctől. A filmet megismétlik.

A szarvasvadász rövid tartalma:

Három jóbarát kapja meg behívóját a vietnami háború idején. A kisváros acélművében dolgozó Michael, Nick és Steven még részt vesz az utóbbi esküvőjén és az utána következő elmaradhatatlan vadászaton, majd egyik pillanatról a másikra egy szörnyű háború közepén találják magukat, ahonnan egyikük sem térhet haza sértetlenül…

A Magyarországon sokáig betiltott alkotás 5 Oscar-díjban részesült. A Hazatérés című filmmel megosztva kapta a legjobb film díját, továbbá a férfi mellékszereplő (Christopher Walken), a rendező (Michael Cimino), a vágó (Peter Zinner) és a hangmérnökök is Oscart kaptak.

Az 1978-ban készült 183 perces amerikai háborús filmdráma operatőre Zsigmond Vilmos volt, és a filmben Meryl Streep is nagyot alakít. Mondhatni klasszikus filmet láthatunk.

A szarvasvadász című filmet ma este, azaz május 16-án vetítik az M5 csatornáján 21 óra 10 perctől. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán május 17-én 22 óra 25 perctől. Vagy megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top