+ Film

Ben Affleck főszereplésével ma: Iskola a pult mentén – George Clooney rendezte

Iskola a pult mentén

Az Iskola a pult mentén című filmet ma este, azaz május 17-én láthatod a Cinemax 2 csatornáján 20 óra 30 perctől.

1973-ban a 8 éves J. R. Maguire Long Islanden nőtt fel édesanyjával, Dorothyval. Mivel nem volt hol lakniuk, vissza kellett költözniük a nagyapjához. Rádiós műsorvezetőként dolgozó édesapját soha nem ismerte.

Erős kötelék alakult ki édesanyja testvérével, Charlie-val, a helyi Dickens nevű bár tulajdonosával. Ő vált a pótapjává, J.R. a bárban töltötte az életét, különösen a nehéz időkben. Charlie nagybácsi bátorította a sportban nem túl jó fiút, hogy írással foglalkozzon, míg az anyja azt akarta, hogy ügyvéd legyen.

1986-ban diplomázott a Yale Egyetemen. Néhány évvel később a The New York Times-hoz szerződött.

A film J. R. Moehringer 2005-ös, azonos című memoárja alapján készült, és Moehringer Long Islanden töltött felnőtté válását meséli el.

A 2021-ben készült 106-perces amerikai filmdráma George Clooney egy legszebb rendezése Ben Affleck nagyszerű játéka mellett. Ilyen az élet, mondhatnánk, elvégre memoárból készült.

Az Iskola a pult mentén című filmet ma este, azaz május 17-én láthatod a Cinemax 2 csatornáján 20 óra 30 perctől. A filmet másnap megismétlik ugyanezen a csatornán, 9 óra 35 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top