Ákos alaposan beszól a médiának új dalában

kovacs-akos-original-64563

Április 26-án került fel a Youtube-ra Kovács Ákos új dala Helyreigazítás címmel. A magyar zenész az Echo TV Arckép műsorban tett kijelentésével okozott komoly felháborodást. Ákos főtámogatója kihátrált mögüle, december 16-án pedig tüntetést szerveztek kijelentése nyomán a nők jogaiért. Az Index több cikkét Ákos és csapata jogilag kifogásolhatónak tartotta, ezért a portál kénytelen volt megjelentetni egy helyreigazítástAz énekes új dala egyértelműen az ominózus helyreigazításra reflektál.

Valótlanul állítottuk, hogy függetlenek vagyunk
Valótlanul állítottuk, hogy igaz minden szavunk
Igen, valótlanul állítottuk
Hogy isa por és homu vogymuk

Valótlanul állítottuk, hogy Isten velünk vonul
Valótlanul állítottuk, de elfogulatlanul
Tudod, a “Talpra, magyar”, meg a “hí a haza”
Már nem elég trendi, nem elég laza.

– énekli új számában Ákos.

Korábban írtuk:6 hozzászólás

Írd le a véleményed!
  • morgos68

   Nagyon jó dal, méltó folytatása a Bosszú népe c. zsanialitásnak. Kapkodják a levegőt a libsi gyűlölködő firkászok, már körbeért a szennyoldalaikon a tegnapi hír.:) Sok bűnt elkövettetek már a magyarság ellen torz cikkeitekkel, a hamisított hírekkel, manipulatív publicisztikákkal, történelemhamisítással. Ennyi min. kijárt már nektek.

   • Eleven

    morgos68 Kedves gróf úr megértelek. Elvették jobbágyaid, földjeid, várkstélyod és kiváltságaid. Végre eljött a te időd.

    • morgos68

     anyádék nem tanítottak meg arra, hogy reggel fogat kell mosni? Így nem futnál bele olyan kellemetlenségbe, hogy egy fórumban a büdös pofád miatt szánakozás és körberöhögés lesz a jutalmad, butus libbant. :DD


Új hozzászólás