+ Design

Itt a világ legdiszkriminatívabb álláshirdetése

reklámfotó

Reklámfotózáshoz keresnek olyan civileket, akik egészen konkrét öt név és négy szakma szakma valamelyikével rendelkeznek. Ha például Géza vagy és ács, akkor buktál mindent. A többiek lapozzanak.

Keresés a weben

Különlegesnek mondható, bár meglehetősen szűk találati mezőre állított reklámfotó munkalehetőséget hirdettek meg a Facebook Budapest Artsjobs csoportjában.

Mondanánk diszkriminációnak, de nyilván nem vettek föl uniós támogatást minden magyar munkaerő-piaci megsegítésére. Az sem életszerű, hogy mint az álláshirdetések jelentős hányadánál, itt is előre megvannak a nyertesek.

Nem, ez tényleg valódi munkalehetőségnek tűnik, még ha a telefonkönyv jelentős részét eleve ki is zárták a versenyből.

Nos tehát, ha téged Tóth Ildikónak, Antal Dórának, Nagy Viktornak, Varga Daninak vagy Erdélyi Balázsnak hívnak, és a munkád/foglalkozásod/végzettséged pék, cukrász, fodrász vagy autószerelő, akkor a helyedben én azonnal, de legkésőbb május 24. vasárnap estig írnék egy jelentkező e-mailt, friss fotóval ellátva a [email protected] címre. Már csak kíváncsiságból is.

Persze csak ha szeretnél reklámfotózáson részt venni. Én szeretnék, de Tamás vagyok és legjobb esetben is időnként asztaloskodó hírszerkesztő. És maradok is, úgy tűnik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top