+ Film

Alföldi Róbert filmet készítene Bese Gergő atya ellentmondásos sorsáról

alföldi róbert bese gergő

Alföldi Róbert színész-rendező megrendülten reagált Bese Gergő katolikus pap botrányára, amely szerint Bese melegpartikon vett részt…

Alföldi Róbert színész-rendező megrendülten reagált Bese Gergő katolikus pap botrányára, amely szerint Bese melegpartikon vett részt, és intim kapcsolatot ápolt férfiakkal.

Alföldi a Szeretlek Magyarországnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy nem kárörvendő, és szomorúnak tartja az esetet. Szerinte az ilyen emberek, mint Bese és korábban Szájer József, kénytelenek titkolni valódi életüket, ami rendkívül szorongató lehet.

Alföldi elgondolkodott azon is, hogy ezekből az ellentmondásos emberi sorsokból filmeket kellene készíteni, ha egy normális országban élnénk.

Szerinte a Szájer-történet Shakespeare-i drámára méltó, mert az önmegtagadás, a hazugság és a rejtett élet fájdalmas emberi sorsokat tükröz.

A botrány kapcsán Gulyás Gergely kormánytag is megszólalt, hangsúlyozva, hogy az egyházak vezetésének felelőssége, hogy hasonló ügyek ne forduljanak elő, és ha mégis megtörténnek, akkor példás eljárásokat kövessenek.

(Az index cikkét szemléztük)

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top