+ Színház

Elrabolták Oszvald Marika felbecsülhetetlen értékű fülbevalóját

Oszvald Marika

Oszvald Marika nagyon sajnálta az ékszert, mivel az anyjától kapott emlék jelentős érzelmi értékkel bírt számára.

Oszvald Marika egy érzelmes történettel osztotta meg a Családi kör vendégeként, amelyben elmesélte, hogy kocsijában hagyott egy édesanyjától kapott, felbecsülhetetlen értékű fülbevalót, amelyet aztán elloptak – írta a hirado.hu a Családi kör című műsorban elhangzott beszélgetésről.

A kővel kirakott fülbevalót édesanyja, Halasi Marika szubrett kapta annak idején az Amerikai Egyesült Államokból egy darabban való szerepléséhez.

Oszvald Marika számára is különleges volt ez az ékszer, amelyet gyakran használt színpadi fellépései során.

Az eset akkor történt, amikor egy fellépésre utazott, és az összekészített bőröndjét, benne az ékszerrel, az autóban hagyta. Mikor visszaszaladt a lakásba, hogy valamit elhozzon, addigra már ellopták az egész csomagot a kocsiból.

Oszvald Marika nagyon sajnálta az ékszert, mivel az anyjától kapott emlék jelentős érzelmi értékkel bírt számára.

Szerencsére a történetnek van boldog vége, mivel a térfigyelő kamerák rögzítették a tolvaj kocsiját, így a rendőrség sikerült a nyomára akadnia.

Ennek köszönhetően Oszvald Marika visszakapta a ruháit, cipőit és az értékes fülbevalót is, kivéve a sminktáskáját. A történet végén tehát újra örömmel viselheti és használhatja az édesanyjától kapott ékszert, amelynek elvesztése számára nagy fájdalmat okozott volna.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top