+ Színház

A Nemzetiben súlyos balesetet szenvedett színészek ügyvédhez fordultak

nemzeti

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó hónapokkal ezelőtt szenvedtek súlyos balesetet a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia című előadás közben.

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó hónapokkal ezelőtt szenvedtek súlyos balesetet a Nemzeti Színházban. A Rómeó és Júlia című előadás közben leestek a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről, ami súlyos sérüléseket okozott mindkét színésznek.

Bár azóta is kezelésre szorulnak, és nem tudnak dolgozni, kártérítést még nem kaptak a balesetért. Ezért ügyvédhez fordultak, és képviselőik azon dolgoznak, hogy minél előbb megkaphassák az őket megillető összeget.

A színészek jogi képviselője egyértelműen üzemi balesetnek minősítette az esetet.

A munkabalesetnél objektív a felelősség. Mi nem tekintünk ellenségként, de még ellenfélként sem a munkáltatóra, hisszük, hogy korrekt, jogszerű, emberséges egyezség születik majd. Egy pillanatig sem akarjuk, hogy jogi perpatvar legyen, a legfontosabb, hogy mind a két színész gyógyuljon meg, amint lehet, és ehhez megkapjanak minden segítséget, amibe beletartozik az anyagi is

– mondta Borbély Zoltán ügyvéd a Blikknek, aki szerint jól haladnak a tárgyalások.

Egyikük sem akar maradandó fogyatékossággal élni, a cél, hogy mind a ketten minél hamarabb visszatérhessenek a színpadra. Békében és egyetértésben zajlik a közös munka, folyamatos kapcsolatban vagyunk a Nemzeti Színház jogászával, aki nagyon együttműködő, akárcsak a többi színházi kolléga

– folytatta az ügyvéd.

A legfrissebb színházi hírek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top