+ PR-cikk

Kedvelt gyártó készüléke kedvező áron

Xiaomi Redmi Note

A mobiltelefonok piaca szinte napról napra bővül, 2024 eleje óta is több tucat készülék jelent meg. Így aki mostanában szeretné lecserélni a régebbi eszközét egy újra, jól teszi, ha alaposan szétnéz a neten.

A CoolMobile.hu webáruházban érdemes elsősorban keresgélni, hiszen itt nagyon figyelnek az aktuális trendekre, és azonnal megkezdik a legfrissebb eszközök árusítását, sőt a választékuk is igen nagy. A Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G készülékből például fekete, lila és zöld színű is kapható az oldalon.

Az áruház vezetői, munkatársai is jól tudják, hogy az egyik legkedveltebb sorozatról van szó: a Redmi évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Nézzük is meg, mit tud a 13 Pro 4G modell!

Egy telefon, amin jack csatlakozó is van

Érdemes a leírást az extrákkal kezdenünk, hiszen nem sok olyan készülék van manapság, amire a gyártó még tett jack csatlakozót. Kicsit nosztalgikus hangulatot teremt ez a kiegészítő, de ne gondoljuk azt, hogy az eszköz ettől nem lesz divatos. Sőt!

A Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G-t a lekerekített szélek, a hátlapi kamerák alatt fekvő különleges háttér igazán egyedivé teszi. Előlapján Gorilla Glass 5 üveglap van, ami karcálló. Az ujjlenyomat-olvasó ez alatt található.

A GPS, az iránytű, a gyorsulásmérő és a giroszkóp adott, de olyan pluszokkal is találkozunk még, mint az infraport, az FM rádió vagy a microSDXC-foglalat. A memória tehát ez esetben bővíthető!

Mitől olyan különleges még ez a készülék?

Mindenekelőtt a kamerarendszer sajátosságait kell megemlítenünk. A hátlapi főkamera 200 MP-es, ezt támogatja egy 8 MP-es ultraszéles egység, valamint egy 2 MP-es makrókamera is. A LED vakuval kiváló minőségben készíthetők éjszaka is képek. A HDR és a panorámamód is támogatott, videózni 60 fps-ben lehetséges. A szelfikamera 16 MP-es.

A pozitívumok közé sorolható még a viszonylag erős akkumulátor: ez 5000 mAh-s, és egy órán belül eléri a 100%-os töltöttséget. A nagy aksi ellenére mégsem súlyos a készülék: 188 gramm, jó a fogása, tetszetős. Méretei: 161,1 x 75 x 8 mm.

A telefon belsejében is a kategóriának megfelelő kiegészítőket találunk:

  • Mediatek Helio G99 Ultra rendszerchip
  • Octa-core CPU
  • Mali-G57 MC2 GPU

A Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/128, 8/256m 8/512 vagy 12/512 GB-os verzióban érhető el, de ahogy írtuk, a tárhely bővíthető.

Mire használható a telefon?

Mivel Dual-SIM is van az eszközön, kiváló lehet olyan esetben a modell, amikor két telefonszámunk van – például egy magán és egy céges. Nemcsak a fentebb felsorolt remek tulajdonságok miatt alkalmas munkahelyi telefonként tehát, hanem azért is, mert könnyű kezelni.

Az Android 13 alapú operációs rendszert ugyanis itt is MIUI felhasználói felülettel kapjuk, a legújabb, 14-es verzióban! Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G-hez vezeték nélküli headsetet, okosórát is találunk a CoolMobile.hu-nál, akkor láthatjuk, hogy többféle módon is kihasználhatjuk az okostelefon előnyeit. És ne feledkezzünk meg a kedvező árról sem!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top