+ Film

Film ma estére: Disznó – Nicolas Cage főszereplésével

disznó

Ha nem tudod megnézni a Disznó című filmet a fenti időpontokban, akkor a videa.hu oldalon jelen állás szerint bármikor elindíthatod.

Rob, a remete gombász elszigetelt életet él a Portland melletti erdőkben malacával. Egy este azonban a disznót elrabolják, Robot pedig alaposan helyben hagyják.

A bosszúszomjas férfi ezért kénytelen visszatérni Portland városába, ahol közel 15 éve nem járt. Küldetésében Amir, az összekötője lesz segítségül, aki igyekszik nevet szerezni magának a gomba business-ben.

Robnak eljött tehát az ideje, hogy szembenézzen múltjával, miközben egykori kapcsolatait felhasználva igyekszik szeretett állatának a nyomára bukkanni.

A 2021-ben készült 92 perces amerikai filmdráma főszerepét Nicolas Cage játssza, a filmet Michael Sarnoski rendezte. Cage egy korábbi nyilatkozata szerint ez a kedvenc filmje.

A Disznó című filmet ma, azaz január 16-án láthatod a Mozi+ csatornán 23 óra 15 perctől, az ismétlés ugyanezen a csatornán lesz január 20-án, szombaton 3 óra 35 perckor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Ha nem tudod megnézni a Disznó című filmet a fenti időpontokban, akkor a videa.hu oldalon jelen állás szerint bármikor elindíthatod.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top