+ PR-cikk

Nagy a nappalija? Nem baj! Egy U alakú kanapéval tökéletesen ki lehet tölteni minden helyet!

kanapé

Ön is járt már úgy, hogy a nappalit szerette volna berendezi egy új ülőgarnitúrával, de sehogy sem talált megfelelőt? Túl nagy volt vagy túl kicsi? Esetleg a kialakítás nem nyerte el a tetszését? Vagy nem volt olyan szövettel, ami tetszett volna? Netán nem rendelkezett extra kényelmet nyújtó kiegészítőkkel?

Van megoldás! A SzenZa Bútoráruház U alakú kanapéit úgy állítja össze, ahogyan csak szeretné. Kisebb méretű vagy hatalmas nappaliba is találhat megfelelőt, mert teljesen egyedire szabhatja a bútor megjelenését és funkcióit a különböző elemek segítségével.

3 fontos szempont, mielőtt kanapét választunk

Az ülőgarnitúra domináns darabja a nappalinak, sőt, az egész lakásnak. Itt találkozunk a meghívott vendégeinkkel, barátainkkal, és a szűkebb család is itt gyűlik össze. A végeláthatatlan kártyapartik, társasjátékozás, tévézés vagy csak egy könnyed beszélgetés színtere ez a bútordarab. Ezért rendkívül fontos, hogy maximálisan kényelmes és mutatós legyen.

Mielőtt letesszük a voksunkat az első mellett, amit meglátunk, gondolkodjunk el néhány kérdésen!

  1. Mekkora hely áll a kanapé rendelkezésére?
  2. Hány személy fogja általában használni?
  3. Milyen funkciókat fog ellátni?

Csak akkor kezdjük a keresgélést, ha ezeket mind megválaszoltuk!

Tippek kanapé vásárlásához

Az elemes sarokgarnitúrák segítségével kis helyiségeket is praktikusan be lehet rendezni. Az U alakú kanapé leginkább nagyobb nappalikban lesz jó döntés, de ezekből is állíthatunk össze kevésbé méretes modelleket.

Minél nagyobb a család, annál nagyobb ülőgarnitúrára lesz szükség, hogy mindenki egyszerre elférjen kényelmesen. Jó az, ha van egy hely az otthonunkban, ahol az egész család össze tud gyűlni, meg tudja beszélni ügyes-bajos dolgait és ki is tud kapcsolódni. Az együtt töltött minőségi idő nagyon fontos az emberi kapcsolatokban, egy robusztus kanapé pedig segít összetartani a családot.

Az is megfontolandó, hogy mire fogjuk használni. Csak a tévé előtt ülésre vagy alvásra is? Utóbbi esetben ágyazható típust kell választani, lehetőleg ágyneműtartóval. Amennyiben állandó fekhelynek vesszük, akkor mindenképpen bonellrugós matraccal legyen ellátva. A kanapét kiegészíthetjük relax fotellel, pohártartóval, laptoptartóval vagy polcos betéttel is. Mindent tegyünk meg a kényelmünk érdekében!

A legkisebbek sem tehetnek kárt benne

További fontos kritérium a sarokgarnitúrával szemben, hogy minőségi, strapabíró és tartós legyen a szövete. Kiváltképpen akkor, ha háziállatunk is időnként birtokba veszi, vagy ha kisgyermekeink élnek velünk.

Ma már ez sem lehet gond, hiszen cicabarát, szennytaszító, vízlepergető, illetve vízzel tisztítható bútorszövetet is választhat a bútorára. A cica nem biztos, hogy örülni fog neki, de nem tudja majd kihúzni a szálakat. A gyermek pedig hiába lázad és önti le naponta valamivel a kanapét, gyorsan és egyszerűen el tudjuk tüntetni a foltokat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top