+ PR-cikk

Tedd emlékezetessé a céges karácsonyt!

catering

Sok filmnek témája egy céges karácsonyi összejövetel, ahol fesztelen a hangulat, a főnökök és beosztottak között teljes az egyetértés, együtt bulizik mindenki. Nálunk is egyre több cégnél divat így lezárni az évet, és egyre több szervező cég vállalja a lebonyolítását.

A céges ajándékok, vacsorák nagy haszonnal járnak, ugyanis építik, elmélyítik a kapcsolatokat cégen belül és a partnerek felé is, továbbá erősítik az összetartozás érzését, lehetőséget teremtenek arra, hogy a munkatársak igazán a nagy csapat tagjának tekintsék magukat. Válassz céges ajándékcsomagokat munkatársaknak és az üzletfeleknek, szervezz felejthetetlen céges évzáró összejövetelt!

A spontaneitásnak itt nincs helye

Szentelj időt az év legnagyobb céges bulijának szervezésére, ha kell, vonj be munkatársakat, ötleteljetek együtt! Vegyél igénybe a rendezvényre catering szolgáltatást, így a bekészítés és a felszolgálás feladata nem téged terhel. Akár az irodában is tarthatjátok az eseményt, a profi szolgáltatásnak köszönhetően azonban mégis úgy érezhetitek magatokat, mint egy menő étteremben.

A helyszín kiválasztására fordíts különös gondot, álljon rendelkezésre elegendő, és az esemény tematikájának megfelelő hely, a hangulat fokozására biztosíts teret az étkezéshez, csevegéshez és tánchoz is, mert anélkül nem buli a buli!

Könnyen fogyasztható partiételek

Megadhatod a módját, a catering lehetőséget ad akár egy hagyományos ünnepi menüsor feltálalására is, de választhatod az állófogadásokon is jól működő luxus street foodokat, finger foodokat, a jól bevált hidegtálakat attól függően, hogy a cég dolgozói melyiket részesítik előnyben. A siker érdekében hasznosabb, ha előre megkérdezed, melyiket szeretnék.

Az ülve fogyasztott ételeknek is megvan a varázsa, és ez a típusú étkezés is lehetőséget biztosít a baráti csevegésre, de akár mély beszélgetésekre is. Fesztelen hangulatban könnyebb lehet üzletet kötni vagy legalábbis beszélni a jövőbeli tervekről.

Legyen elegendő opció mind az ételek, mind az italok tekintetében, gondolj azokra is, akik diétáznak vagy érzékenyek valamely ételösszetevőre.

A másik lehetőség: karácsonyi ajándékcsomag

A költségvetés vagy az idő szűkössége nem mindig engedi karácsonyi partik tartását, de ha mégis szeretnél meglepetéssel kedveskedni az alkalmazottaknak, az ajándékcsomagok nagyszerűek lehetnek. De azok számára is kiváló ajándék lehet, akik nem tudnak részt venni az összejövetelen.

A finomságokból (akár tradicionális karácsonyi édességekből) álló szettek kedves gesztust közvetítenek, és minden kollégához eljutnak. A csomagokban az a nagyszerű, hogy személyre szabhatók, illetve minél többféle terméket tartalmaznak, annál nagyobb valószínűséggel felelnek meg az ajándékozott ízlésének.

Bármelyik megoldást is választod, tedd emlékezetessé a karácsonyt az alkalmazottak és az üzleti partnerek számára, lepd meg őket ajándékdobozokkal vagy egy közös partival! Tekints erre a kiadásra befektetésként, alapozd meg a cégkultúrát, éreztesd a munkatársakkal a megbecsülésedet!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top