+ Fotó

L. Simon Lászlóék LMBTQ-propagandát folytatnak a Nemzeti Múzeumban az ellenzék szerint

simon LMBTQ

Nemcsak arról van szó, hogy a kormány nem tiltotta meg a kulturális intézményeknek az LMBTQ-propagandát, hanem…

Törvénymódosítást kezdeményez és a kultúráért felelős miniszterhez fordul a Mi Hazánk Mozgalom, mert az ellenzéki párt álláspontja szerint LMBTQ-propaganda folyik a Magyar Nemzeti Múzeumban – közölte Dúró Dóra elnökhelyettes pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

A politikus kifogásolta, hogy „a nemzetközi sajtófotó-kiállítás keretében a tavalyi év legfontosabb történéseként állítják be” az LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot, illetve az egyik bemutatott sorozat egy meleg idősotthonban megvalósult tehetségkutató és szépségversenyről szól, ahol „a születési nem megváltoztatásának ízléstelen propagandája is megjelent”.

Dúró Dóra elmondta: azt indítványozzák, hogy a jövőben az állam által fenntartott vagy támogatott kulturális intézményekre is vonatkozzanak a gyermekvédelmi törvény azon passzusai, amelyek a 18 éves kornál fiatalabbakat hivatottak megvédeni az ilyen tartalmaktól.

Ismét nyilvánvalóvá vált a kormány farizeus, álszent politikája, hiszen nemcsak arról van szó, hogy nem tiltotta meg a kulturális intézményeknek az LMBTQ-propagandát, hanem arról is, hogy a nemzeti múzeum élére olyan embert, nevezetesen L. Simon László korábbi államtitkárt neveztek ki, akinek a vezetésével ez zavartalanul folyhat a valamikor értékesebb napokat megélt intézményben – fogalmazott Dúró Dóra.

A kiállításról itt írtunk:

A nincstelenné vált család eladta a kisfiuk veséjét – A World Press Photo képei, amik szavakkal nem elmondhatók

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top