+ PR-cikk

Az italok megrendelése egyszerű is lehet

italok

Habár sokakat egészen biztosan elszomorítunk azzal a helyzettel, hogy eláruljuk, ebben a cikkben most nem az átlag felhasználók, vásárlók számára hozzuk a tippeket a minőségi italok beszerzésére, mégis hasznosnak bizonyulhat azon viszonteladók számára, akik még nem járatosak ennek a menetében.

Mindjárt eláruljuk azt is, hogy miért hasznos azoknak is velünk tartani ebben a cikkben, akik valamilyen nagyszabású rendezvény megrendezése előtt állnak. Kezdjük is ez utóbbival!

Közelednek az ünnepek!

Méghozzá feltartóztathatatlanul és most még lassú tempóval, ám ha jót akarunk magunknak, nem is a végső őrületben veselkedünk bele az intéznivalók ledarálásába, hanem már jóval előtte rászánjuk az időt.

Az egyik nagyobb létszámmal járó eseménynek számítanak a téli időszakban a karácsonyi céges bulik, ahol a vállalat profiljától, méretétől és egyéb jellemzőitől függően a munkavállalók, vezetők mellett akár ügyfelek is részt vehetnek. A Prémium Italnagykereskedés Online esküvők és rendezvények igényét is kiszolgálja a megfelelő platformon keresztül.

Habár az esküvők zömmel tavasszal és nyáron köttetnek, ősszel vagy télen sem feltétlenül hagy alább a házasodási hajlandóság, ami tehát azt jelenti, hogy az italokat is be kell szerezni, amit ebből a minőségi és sokszínű italválasztékból igazán nem lesz nehéz abszolválni. A valódi italkülönlegességek igazán emlékezetessé teszik az ifjú pár nagy napját, a vendégeik számára is.

Ugyanígy a céges rendezvények is komolyabb mennyiségű, ugyanakkor kiváló minőségű italt igényelnek, ezért ilyenkor is érdemes a Prémium Italnagykereskedés Online webáruházból válogatni össze a kínálatot.

Mire érdemes nagyon odafigyelni?

Attól függetlenül, hogy viszonteladóként vagy nagyszabású rendezvény kapcsán adjuk le a rendelést, mindig legyünk körültekintőek és precízek a megadott adatokat illetően.

Lehet előreutalni vagy akár bankkártyával is fizetni, utóbbira még a megrendelés megérkezésének napján, a szállítási címre való kiszállításkor is van lehetőség. Ebben az esetben külön érdemes figyelni arra, hogy a szükséges ár a bankkártyán keresztül elérhető és utalható is legyen az adott napon.

A halasztott fizetés egy különleges opció, kizárólag viszonteladók számára, ennek a lehetőségéről érdemes a weboldalról közvetlenül tájékozódni.

Gyorsan és épségben

Nagyjából négy munkanapot követően meg is érkezik a megrendelés a megadott címre. De ha számunkra kedvezőbb, vagy ki szeretnénk használni az extra 2%-os kedvezményt is, akkor választhatjuk a személyes átvételt!

Miért pont a Prémium Italnagykereskedés Online?

Hatalmas és színvonalas választék, prémiumkategóriás és igazi italkülönlegességek várják azokat, akik nem szeretnének ebből a szempontból sem kompromisszumot kötni. Az italok mellett csodás poharakat is beszerezhetünk a Crystalite Bohemia sorozatból, egy magasabb szintre emelve a szervírozás kérdését is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top