+ PR-cikk

Az ékszer a legjobb ajándék! Nem hiszed? Több okunk is van!

ékszer

Kevés olyan nő van, aki ne örülne egy szép ékszernek. Általában még évek múltán is emlékszik a megajándékozott, hogy kitől, mikor, hol és milyen körülmények közt kapta az ajándékot. Ha közeledik az évforduló, kedvesed születésnapja vagy bármilyen ünnep, az ékszer az ideális választás.

Nem hiszed?

Pedig így van. Olyan nincs, hogy egy nő ne örülne a fülbevalónak, nyakláncnak, gyűrűnek vagy karkötőnek. Különösen, ha egy szép dobozban nyújtod át, és megadod a módját az ajándékozásnak. Az Ékszerpalota arany ékszerei bármely alkalommal megállják a helyüket és nagy mosolyt csalnak a megajándékozott arcára. Hogy miért érdemes ékszert ajándékozni?

Időtálló ajándék

Hacsak nem bizsut vásárolsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ékszer évtizedekig elkíséri viselőjét. Ráadásul az arany és ezüst ékszer értéke idővel nő, így időtálló befektetésnek számít.

Ennél sokat mondóbb üzenet nincs

Vannak pillanatok, amikor nem kell szavakra fecsérelni az időt. Elég csak átnyújtani egy kis dobozt, amiben egy csodaszép ékszer lapul. A gyémánt ilyen esetben különösen jó választás, hiszen az “örökkét” szimbolizálja.

Természetesen, ha szívesen kifejeznéd szavakkal is érzéseid, akkor annak semmi akadálya, de ha nem vagy a szavak embere, akkor az ékszer mindenképp jó döntés. Nem kell magyarázkodni, hiszen maga az ékszer mindent elmond.

Nem kell nemhez és korhoz kötni

Nincs arra vonatkozó szabály, hogy kinek lehet ékszert ajándékozni. Akár kedvesedet, húgodat vagy nagymamádat szeretnéd meglepni, az ékszer olyan univerzális ajándék, melyet bármely korú nőnek ajándékozhatsz. Sőt, akár férfinak is. Ez esetben viszont fontos, hogy az adott illető szívesen hordja őket.

Egyedi ajándék

Ha egy igazán különleges darabot szeretnél átnyújtani, akkor azt javasoljuk, hogy készíttess egyedi modellt. Ma már erre is van lehetőség, így ha biztos akarsz lenni abban, hogy kedvesed ékszeréből nincs még egy a világon, akkor az a legjobb, ha élsz ezzel az opcióval.

Hagyományt indíthatsz

Vannak olyan családi ékszerek, melyek generációról generációra öröklődnek a családban. Nincs is annál szebb, mint amikor a féltve őrzött családi gyűrű vagy egy szép karkötő, anyáról lányára, majd az ő lányára száll. Ennél szebb hagyomány nincs. Vannak olyan fiúk, akik a nagymama gyűrűjével kérik meg választottjuk kezét.

Az izgalmas átadás öröme

Számtalan kreatív módja van az ékszer átadásának. Akár egy romantikus vacsora közben vagy a parkban sétálva, ahol először találkoztatok. De az is jó módja, ha nem átadod a szépen becsomagolt dobozt, hanem kedvesedre bízod annak megtalálását. Az is nagyon kreatív, ha a kicsi ékszeres dobozt több nagyobb dobozba csomagolod. Biztos lehetsz benne, hogy sok-sok mókás pillanatban lesz részetek, a végén pedig igazán meghatott lesz szíved hölgye.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top