+ Zene

Mihályfi Luca megmutatja pimasz oldalát: Rám nézel, beléd csap a villám

Mihályfi Luca

Mihályfi Luca: Emlékszem, amikor a kocsiban először meghallgattam a kész dalt, teljesen libabőrös lettem. Nagyon büszke vagyok rá.

Keresés a weben

Megérkezett Mihályfi Luca új dala, az Ekhoe-val közös Villámhoz klip is készült.

Az új szerzemény elkészüléséről a fiatal énekesnő így mesélt:

„Elmentem a stúdióba Závodi Marcihoz, akire szinte bátyámként tekintek, és beszélgettünk arról, milyen vibe-okat szeretnék a következő megjelenéshez. Mindig akartam egy nagyon női, pimasz dalt, és a Revolver mély hangvétele után valami bulisabbat. Ez volt a kiindulópont”.

Mihályfi Luca

Ezután született egy beat, ami nagyon igazodott az elképzelt hangulathoz, majd egy dalszöveg is, Luca pedig szeretett volna egy közreműködőt:

„Amikor elkezdtük írni a dalt, már eszembe jutott, milyen jó lenne Ekhoe-val dolgozni rajta. Még Manuel Idegen-turnéján ismerkedtünk meg és rögtön összebarátkoztunk, ezért amikor felvettük az én részemet, elküldtem neki. Nem sokkal később érkezett a válasz, hogy nagyon tetszik neki, nyomjuk. Eljött ő is stúdióba és megszületett a Villám. Emlékszem, amikor a kocsiban először meghallgattam a kész dalt, teljesen libabőrös lettem.”

A klipet itt találod:

A Villám hangulatához tökéletesen passzol a hozzá készült klip is, melyet Rádli Bence rendezett és vett fel.

„Nagyon eltalálta a vibe-ot, amit szerettem volna, és ugyan hosszúra nyúlt a forgatás, de szuper élmény volt. Minden perc megérte, szerintem gyönyörű lett a végeredmény. Nagyon büszke vagyok rá és alig várom, hogy a közönség is lássa. Meg akartam mutatni egy eddig nem látott, pimasz oldalamat, ami szerintem sikerült is, és úgy gondolom, előre is vetít egy irányt, amiben mozogni szeretnék a közeljövőben”

– mondta el Mihályfi Luca.

Mihályfi Luca

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top