+ Film

Johnny Depp, Amber Heard – Rumnapló ma

Rumnapló

A Hunter S. Thompson azonos című regénye alapján készült film főszereplője Paul Kemp, egy meghasonlott, alkoholista újságíró.

A férfi egy kocsmában iszogatva rádöbben, hogy problémái nagy részét a túlontúl zajos és ideges New York városa okozza, ezért úgy dönt, elutazik Puerto Rico-ra és egy helyi lapnak fog írni.

A szigeten a rum olcsóbb a víznél és Paul hamarosan teljesen beilleszkedik a rum-áztatta őslakosok közé, valamint belehabarodik a bombázóba, Chenault-ba, aki pechjére már jegyben jár egy kétes üzelmeket folytató üzletemberrel, Sanderson-nal.

Rumnapló

Amikor Sanderson megbízza őt, hogy írjon róla, Kemp döntés elé kerül: vagy meghajlik előtte és tisztára mossa a korrupt üzletember nevét vagy kiteregeti a szennyest.

A 2011-ben készült 120 perces amerikai kalandfilm rendezője Bruce Robinson, aki egyben a film forgatókönyvírója. Johnny Depp pedig nem csak főszereplő, de a film egyik producere is: állítólag tetszett neki történet.

A Rumnapló című filmet ma este, azaz április 30-án láthatod Paramount Network csatornáján, kereken 21 órától.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top