+ PR-cikk

Minden, amit a bőrödről tudni kell!

fürdőkádajtó

Ahhoz, hogy a lehető legalaposabb és leggondosabb tisztításban részesítsd a testedet, elengedhetetlenül fontos, hogy tudd, mit és miért kell csinálni. Ehhez pedig nyilvánvalóan nem árt tudni, hogy hogyan is épül fel a bőröd, mi és hogyan történik a tested legnagyobb felületén.

Mai írásunkkal ezt a témát szeretnénk egy kicsit körbejárni, hogy segítsünk abban, hogy minél szebb és egészségesebb lehessen a bőröd!

Az első feladat: tedd biztonságossá a fürdőszobádat!

Ahhoz, hogy nyugodtan és biztonságban el tudd végezni a tisztálkodást és a bőrápolást, olyan környezetre lesz szükséged, ahol nem leselkedik rád semmilyen veszély. Márpedig a fürdőszoba köztudottan az otthoni balesetek “közkedvelt” helyszíne, így valóban nem árt odafigyelni arra, hogy minél kevesebb veszélyforrás leselkedjen ránk.

Ennek egyik módja, hogy kádajtót építtetsz be, amiről az UDOOR fürdőkádajtó oldalán részletesen olvashatsz. Ott megtalálsz minden gyakran ismételt kérdést, vagyis elolvashatsz mindent, amit erről a roppant praktikus termékről tudni érdemes!

Így megtudhatod azt is, hogy gyakorlatilag bármilyen, már meglévő kádba beépíthető, jóval olcsóbban, mintha egy új zuhanykabint választanál, sőt, még csak nagy bontással vagy takarítási munkálatokkal sem jár.

A második feladat: gondoskodj a hámrétegről!

A hámréteg a bőr legfelső rétege, ami felfogja az összes külső hatást, és egyben gondoskodik a védelemről. Minden krém, tusfürdő és kozmetikai vagy tisztálkodási szer itt fejti ki a hatását, így gondosan kell választani.

Ha nem megfelelő pH-értékű terméket választasz, könnyen kiszáríthatod a bőrödet, ami természetesen nem tesz jót, hisz sérülni fog a védelmi szerepe is.

Éppen ezért nem árt néha egy kellemes kádfürdőt venni, ahol a gyógynövények természetes erejét vetheted be azért, hogy bőrödet kényeztesd, megnyugtasd vagy épp megerősítsd.

A harmadik feladat: edd magad szépre!

A hámréteg alatt található irha is fontos szerepet játszik, hiszen a bőr rugalmasságáért felel. Ezt viszont csak belülről fogod tudni gondozni, vagyis a megfelelő étrend-kiegészítők és az egészséges, változatos, vitamindús táplálkozás lesznek a titok nyitjai.

És végül a bőralja kullog leghátul!

De végülis ez a bőrnek azon rétege, amivel igazán semmi teendőd nincsen! Amit megtehetsz a két felső réteg esetében, azt a fentebbiekben részleteztük. Ha azokra a teendőkre odafigyelsz, akkor mindent megteszel azért, hogy nemcsak egészséges, de szép is maradjon a bőröd, valamint hogy ellássa minden funkcióját!

Ha eddig még nem tetted meg, akkor legfőbb ideje gondosan kiválasztani a tisztálkodószereidet, kialakítani a napi bőrápolási rutinodat. Sőt nem árt elkezdeni odafigyelni a változatos táplálkozásra, az elegendő folyadékbevitelre és a megfelelő étrend-kiegészítők rendszeres szedésére is!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top