+ Film

Ben Affleck, Russel Crowe, Helen Mirren – A dolgok állása – ma

A dolgok állása

A dolgok állása című filmet ma este, azaz május 19-én láthatod a Direct One csatornáján 20 órai kezdettel.

Stephen Collins az amerikai kongresszus tagja, és a védelmi kiadásokat felügyelő bizottság elnöke. Ambiciózus ember, ő lesz az ország egyik vezetője.

Amikor fiatal asszisztensét rejtélyes körülmények között meggyilkolják, titkos információk kerülnek felszínre. Cal McAffrey-t, a veterán újságírót és Collins régi barátját szerkesztője arra kéri, hogy vizsgálja ki az ügyet. Egy fiatal újságírónővel, Della Frye-val együtt McAffrey megpróbálja kideríteni a gyilkos kilétét.

Nem is sejti, hogy egy olyan összeesküvéssel van dolga, amely a hatalom rendszerét fenyegeti. Amikor milliárdok forognak kockán, mindenki gyanúsítottá válik…

A 2009-ben forgatott 127 perces amerikai-francia-angol krimi-dráma rendezője Kevin Macdonald, Az élet egy napban című film rendezője.

A dolgok állása című filmet ma este, azaz május 19-én láthatod a Direct One csatornáján 20 órai kezdettel. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top