+ PR-cikk

Védd egyszerre a vagyonodat és a családodat a Casco biztosítással

casco

A szülők minden helyzetben a gyermekeik biztonságára összpontosítanak, azonban a legkisebbek játékai, kíváncsisága, életvidámsága olykor kiszámíthatatlan helyzetekhez vezethet, amik nemcsak érzelmi, hanem akár anyagi károkat is okozhatnak.

Éppen ezért a szülőknek érdemes megfontolniuk a Casco biztosítás kötését az autójukra, hogy védelmet biztosítsanak az ilyen váratlan helyzetekre is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes Cascoval rendelkeznie minden családnak, és bemutatunk néhány gyermekekkel kapcsolatba hozható kárt, amire térít ez a csomag.

Balesetek és ütközések

A gyerekek igen kíváncsi és energikus természetűek, akiknek gyakran szertelen mozgása és játékos csínytevései vannak, veszélyeztetve a gépjárművünk épségét. A Casco kiterjed a balesetekre, ütközésekre, így ha a család legifjabbjai játék közben megrongálják az autót, vagy csak egy figyelmetlen parkolás során baleset történik, ez a gépjármű biztosítás fedezni fogja a kárt.

Lopás és betörés elleni védelem

A lopás és betörés veszélye is fennáll, ha értékes tárgyakat hagyunk az autóban. Egy pillanat alatt is elterelődhet a figyelmünk akár a gyerekek miatt, és ezek a bűncselekmények sokszor néhány perc alatt lezajlanak. A Casco által biztosított események közé tartozik a gépjármű eltulajdonítása és feltörése is.

Parkolási balesetek

A gyerekekkel való közlekedés gyakran magával hozza a parkolási baleseteket is. A kicsik nem mindig tudják elég körültekintően felmérni a távolságokat, így nem mindig sikerül pont olyan szélesre, vagy akkora lendülettel kinyitni például az ajtókat, hogy az ne ütközzön neki a szomszédos autónak, fának, villanyoszlopnak, vagy egyéb tereptárgynak.

Ennek pedig akár a fényezés, a karosszéria, vagy rosszabb esetekben akár egy-egy szélvédő, visszapillantó tükör is kárát láthatja.

Rongálás

A gyermekek gondolkodása teljesen másképp működik, mint a felnőtteké. Ők igyekeznek minél több dolgot felfedezni maguk körül, néha akár olyan áron is, hogy szétszedik azt. Amennyiben az autóban tör rájuk a mindent elsöprő kíváncsiság, akkor azt akár a belső tér, a kárpitozás is bánhatja. De egy megfelelően átgondolt biztosítási csomaggal ezt a problémát is orvosolni lehet a későbbiekben.

A gyermekes családok számára tehát a Casco rengeteg pénzt és számos fejfájást takaríthat meg. A gyermekek által okozott károk gyakoriak és kiszámíthatatlanok lehetnek, ezért az anyagi védelem kiemelten fontos lehet az ő számukra. Ez megadja a szülők számára a nyugalmat, hogy ha valamilyen baleset, vagy meggondolatlan esemény kapcsán kár keletkezik, akkor lesz erre fedezetük.

A Casco biztosítás tehát nem csupán a biztonságodat védi, hanem az anyagi stabilitást is segít megőrizni a családban, hogy egy hirtelen felmerülő probléma ne lehessen túl nagy feszültség kiváltója.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top