+ Zene

La Boum – újra kastélyházibuli

la boum

Az indie zenekarok összefogásából született La Boum fesztivál július 21-22-én lesz az Öregtölgy Kastélyban.

Keresés a weben

Negyedszer tartanak “kastélyházibulit” Pusztazámoron. Az indie zenekarok összefogásából született La Boum fesztivál július 21-22-én lesz az Öregtölgy Kastélyban.

Visszatér az Analog Balaton, a Fran Palermo, a Mary PopKids, a Jazzbois, Perrin, idei egyetlen koncertjét adja a Run Over Dogs, és új arcok (Kolibri, Wavy Kollektíva, Hari Drama, Lau, Konkoi) is szerepelnek a kínálatban – közölték a szervezők pénteken.

A szervezők alapelképzelése az, hogy elérjék, a közönség a fesztiválra érkezzen, és ne egy-egy előadóra.

“Szeretnénk, ha megbíznának bennünk és az ízlésünkben, és nyissanak arra, hogy találkozzanak valami új és izgalmas dologgal”

– fogalmazott a főszervező, Makumi Kamau (Mary PopKids). Ilyen volt például a tavalyi fesztiválon Richard Zalai és Oláh Anna festőművész (Anna Amelie) közös performansza, vagy Víg Mihály (Balaton) rögtönzött előadása egy pianínón a parkolóban.

Mint írták, idén is tervnek titkos koncerteket, amikor egy kastélyszobában egyszerre három-négy embernek ad minikoncertet egy előre be nem jelentett előadó.

A családias fesztiválon három színpad van, de nincsenek párhuzamos programok. A Kápolna Színpadon délutáni akusztik performanszok és dj-k lesznek, őket követik a zenekarok a Tölgy Színpadon, az éj leszálltával pedig az elektronikus csemegéké és az afteré a főszerep a kastély bálteremében.

A La Boum kapui délután nyílnak és hajnali 3 óra 30 perckor zárnak. A szervezők transzfer-buszokat indítanak Budapestről a fesztiválra és vissza.

A fesztivál 2020-as alakulásáról készült dokumentumfilm:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top