+ Életmód

Lövöldözés a fesztiválon, több halott

lövöldözés

Texas államban egy helyi fesztiválon hárman meghaltak és nyolcan megsebesültek egy lövöldözés során hétfő éjszaka.

Texas államban egy helyi fesztiválon hárman meghaltak és nyolcan megsebesültek egy lövöldözés során hétfő éjszaka.

Fort Worth rendőrsége kedden közölte, hogy a város délnyugati, Como negyedének fesztiválhelyszínén a programok lezárását követően történt az incidens, amelynek nyomán gyanúsítottat egyelőre nem tudták őrizetbe venni és azt sem tudták pontosan megállapítani, hogy hány ember volt érintett a lövöldözésben.

Szintén hétfő este egy félautomata puskával felfegyverzett férfi nyitott tüzet Philadelphia utcáin, öt embert megölt és két gyereket megsebesített.

A nagyváros rendőri vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy a délnyugati, Kingsessing negyedben kezdett lövöldözni a golyóálló mellényt viselő tettes, aki tűzpárbajba keveredett a kiérkező rendőrökkel, mielőtt megadta magát. A hatóság egy másik férfit is őrizetbe vett, mert a gyanú szerint viszonozta a lövéseket. Az eset hátterét egyelőre nem közölték.

Vasárnap hajnalban Baltimore-ban hasonló lövöldözésben ketten haltak meg és 30-an megsebesültek. A keleti parti nagyváros egyik kerületének évente megtartott utcabálján tört ki erőszak. A rendőrség hétfőn azt közölte, hogy gyanúsítottként legalább két embert keres.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top