+ Életmód

Lövöldözés a fesztiválon, több halott

lövöldözés

Texas államban egy helyi fesztiválon hárman meghaltak és nyolcan megsebesültek egy lövöldözés során hétfő éjszaka.

Keresés a weben

Texas államban egy helyi fesztiválon hárman meghaltak és nyolcan megsebesültek egy lövöldözés során hétfő éjszaka.

Fort Worth rendőrsége kedden közölte, hogy a város délnyugati, Como negyedének fesztiválhelyszínén a programok lezárását követően történt az incidens, amelynek nyomán gyanúsítottat egyelőre nem tudták őrizetbe venni és azt sem tudták pontosan megállapítani, hogy hány ember volt érintett a lövöldözésben.

Szintén hétfő este egy félautomata puskával felfegyverzett férfi nyitott tüzet Philadelphia utcáin, öt embert megölt és két gyereket megsebesített.

A nagyváros rendőri vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy a délnyugati, Kingsessing negyedben kezdett lövöldözni a golyóálló mellényt viselő tettes, aki tűzpárbajba keveredett a kiérkező rendőrökkel, mielőtt megadta magát. A hatóság egy másik férfit is őrizetbe vett, mert a gyanú szerint viszonozta a lövéseket. Az eset hátterét egyelőre nem közölték.

Vasárnap hajnalban Baltimore-ban hasonló lövöldözésben ketten haltak meg és 30-an megsebesültek. A keleti parti nagyváros egyik kerületének évente megtartott utcabálján tört ki erőszak. A rendőrség hétfőn azt közölte, hogy gyanúsítottként legalább két embert keres.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top