+ Film

Megvan a Fehér Lótusz következő helyszíne

Fehér Lótusz

A Fehér Lótusz első évada Hawaiin, a második Szicíliában játszódott. „Arról álmodom, hogy minden kontinensre eljutunk” – mondta a rendező.

Ausztráliában foroghat a Fehér Lótusz című népszerű sorozat harmadik évada és egy előzmény is készülhet hozzá – mondta el a széria alkotója, Mike White Sydneyben, ahová egy fesztiválra kapott meghívást a sorozat főszereplőjével, Jennifer Coolridge-dzsel együtt.

A Fehér Lótusz első évada Hawaiin, a második Szicíliában játszódott. „Arról álmodom, hogy minden kontinensre eljutunk” – mesélte White a hét végén tartott sajtókonferencián hozzátéve, hogy most Ausztráliának kellene következnie.

Mint mondta: Ausztrália minden szempontból illene a képbe. Rengeteg nagyszerű tehetség dolgozik ott, és a helyszín is vitathatatlanul szép – idézte az alkotót a deadline.com.

White arról is beszélt, hogy szó van egy lehetséges előzmény leforgatásáról is, amelynek középpontjában a Jennifer Coolridge által alakított Tanya McQuoid állna.

White szerint nagyon szórakoztató lenne a húsz évvel fiatalabb szereplőt látni.

Coolridge egy kérdésre válaszolva megerősítette, hogy bár az ő karaktere már nem fog szerepelni a harmadik évadban, ő is az ausztrál forgatásra szavaz, és nincs ellenére egy előzményprodukció elkészítése sem.

A tíz Emmy-díjjal jutalmazott vígjátéksorozat 61 éves sztárja idén a Golden Globe-díjat is elnyerte alakításáért.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top