+ PR-cikk

Ne várjunk el olyat, amire a partnerünk nem képes!

társkereső

Talán az egyik legnehezebb része a párkapcsolatnak az elvárások tisztázása és teljesítése. Hiszen elvárásai mindenkinek vannak, mindenki látott már szirupos amerikai filmeket, mindenkinek van egy-két olyan barátnője, aki a másikat túllicitálva igyekszik bizonyítani, hogy ő bizony kifogta az aranyhalat.

No, és akkor innen kezdődik a dolgok cifra része! Hogy valós elvárásokat fogalmazz meg a párod felé. Hogy olyat várj el tőle, amire valóban szükséged van, nem csupán a látszat, a társadalmi nyomás miatt érzed fontosnak. Ehhez persze jó nagy adag önismeret, rendszeres önvizsgálat és direkt, egyenes kommunikáció szükséges. Mai írásunkban annak járunk utána, mi számít irreális elvárásnak a férfiak irányában!

Olvass a jelekből!

Ha regisztrálsz a CUPYDO Társkereső komoly társkeresőjére, akkor minden bizonnyal tartós párkapcsolatot keresel. A tartósság viszont csak akkor lesz garantált, ha tudod, hogy a férfiak kicsit másként működnek, mint a nők.

A férfiak ugyanis nem a szavak emberei, a legritkább esetben fogsz olyat tapasztalni, hogy egy férfiből csak úgy dől a szó, méltat, dicsér, bókol, versel, és ki tudja, még mit nem csinál. Persze tudjuk, hogy a hollywoodi szívtiprók ebben is profik, de maradj inkább a valóság talaján.

A hús-vér férfiak ugyanis ugyanúgy kommunikálják a partner felé az érzelmeiket, a kérdés csupán az, hogy a partnernek van-e füle arra, hogy meghallja azt.

Ne elégedetlenkedj!

Ha figyelsz a jelekre, akkor megkapod a választ, ha nem figyelsz, örök elégedetlen maradsz.

Így aztán becsüld meg, ha a randipartnered újra és újra randit kér tőled, és minden találkozóra hoz neked egy-egy szál virágot. Vagy hogy megjegyzi, hogy két hét múlva fontos tárgyalásod van, és előtte egy rövid üzenettel jelzi, hogy drukkol neked, valamint arra biztat, hogy oszd meg majd vele a megbeszélés eredményét.

Becsüld meg, ha be akar mutatni a barátainak, a családjának. Ha tudtodra adja, hogy kíván, de nem akar rögtön megdönteni. Ha a személyes találkozók között is ad magáról életjelet, ha kezdeményez.

Persze várhatod, hogy szavakkal írja le, hogy kezd belédszeretni, hogy szereti az eszedet, hogy a hajadtól mindene beindul, de valóban a legkevesebb férfi képes erre, miközben minden férfi képes szeretni. A feladat adott: azt kell megtalálnod, akiknek a nyelvét dekódolni tudod!

Döntsd el, hogy neked mi a fontos!

Aligha van annál rosszabb, mint amikor felismered, hogy egy férfi egyáltalán nem képes arra, hogy a szeretetnyelvedet beszélje, és bármit tesz, te nem érzed, hogy szeretne. Ilyenkor azonban, főleg, ha még az elején jártok, érdemes inkább elgondolkodni a szakításon, mintsem belekezdeni egy évekig tartó huzavonába, ahol időről időre kifakadsz majd, mert nem érzed, hogy szeretve vagy.

Hidd el, biztosan vár rád olyan férfi, akinek minden mozdulatából és megnyilatkozásából sütni fog az, hogy szeret téged, és fontos vagy számára. Csupán ki kell várni, míg ezzel a pasival egymásra találtok a CUPYDO Társkereső jóvoltából!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top