+ PR-cikk

Újra menő a kempingezés

kempingezés

A kempingezésről sokaknak van ilyen-olyan emléke a múltból, és azt láthatjuk, hogy reneszánszát éli napjainkban ez a nagyon izgalmas kalandokat ígérő nyaralási vagy utazási mód. Valószínűleg sokkal olcsóbb ma is, mint a klasszikus apartmanok igénybevétele, ám már sokkal kényelmesebb és élvezetesebb is, mint a nyolcvanas években lehetett.

Kellemes kalandok remek eszközökkel

Ma már a kempingek sokkal nagyobb kényelmet biztosítanak, mint hajdanán. Ha te is kempingezésen töröd a fejed, akkor érdemes bekukkantanod a Mentool.hu kempingezésről szóló oldalára, ahol csupán néhány kattintás és a tiéd lehet számos univerzális alaptermék, vagy a máshol is nagyon hasznos kerti party felszerelés.

Persze minden attól függ, hogy milyen túrát tervezel vagy terveztek a barátaiddal vagy a családdal. Mehettek klasszikus sátras-hátizsákos túrázásra, de választhattok a kényelmesebb megoldások közül is. Ezek egyike a lakókocsis vagy a lakóautós utazás, ahol aztán csak a képzelet – és na persze a pénztárca – szabhat határt a lehetőségeknek.

Ezekben a jól felszerelt járgányokban – az alvás mellett – főzni, de akár már tisztálkodni is lehet. Mindenképpen jó, ha alapos tervezés előzi meg a kalandos kirándulást. Érdemes praktikus felszerelésekkel elindulni az útra.

Vidd magaddal és főzz vele!

Célszerű alaposan átgondolt listát készíteni az utazás megkezdése előtt azokról a dolgokról, amelyekkel sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá teheted majd az utat. Ezzel garantálhatod, hogy igazán jól teljen a kempingezési időszak, és mindig jó érzésekkel tudd majd később felidézni az emlékeket.

Nagyon fontos, hogy gondoskodj a főzéshez megfelelő eszközökről, azaz gázégőről és nyomásszabályzóról, valamint bográcsról is. Ha ezek a poggyászodban lapulnak, akkor nem maradsz majd éhes, remek étkekkel kényeztetheted magad és a társaidat is.

De reggel is készíthetsz ezek segítségével finom kávét vagy teát. A meleg víz ráadásul a mosogatáshoz vagy akár a tisztálkodáshoz is nagyon jól jöhet, ha éppen nem adódik más komfortosabb lehetőség. A masszív bográcsok és állványok pedig nemcsak a kempingezés során, hanem sok-sok évig remekül szolgálnak majd, tehát nem csupán egy szezonon át tudod kihasználni a bennük rejlő előnyöket. A kerti party szezonban vagy más utazáskor is jó szolgálatot tesznek, meglásd!

A kempingfelszerelések otthon is hasznosak

A kempingezéshez használt felszereléseket persze a kertben és otthon is kiválóan fel lehet ám használni. Ha például nincs éppen gáz- vagy villanyszolgáltatás, de van a kamrában egy szuper gázégő, akkor máris főzhetsz meleg ételt vele. A bográcsok és a grillezőeszközök pedig a kinti főzésekhez elengedhetetlenek.

Kempingezni remek dolog, igazi kaland mindenkinek. Érdemes tehát kipróbálnod a barátaiddal vagy a családoddal. Emlékezetes élményekkel gazdagít.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top