+ vallás

Ezen az útvonalon fog haladni Ferenc pápa

ferenc pápa

Ferenc pápa 2023. április 28. és 30. közötti apostoli útjáról és a látogatásához kapcsolódó minden nyilvános eseményéről beszámol a közmédia

Ferenc pápa budapesti látogatása kapcsán a fővárosi autóforgalomban várható ideiglenes korlátozásokat jelző térképet tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.

A BRFK közleményében jelezte, hogy a forgalomkorlátozás részleteiről a rendőrség honlapján térképes ismertető található.

A forgalomkorlátozásokat részletesen ismertető tájékoztató és az azokat jelző térkép az alábbi oldalon elérhető: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/papalatogatas-forgalomkorlatozasok.

A BRFK felhívta a figyelmet arra is, hogy a megállni tilos jelzéssel ellátott útszakaszokról elszállított gépjárművek tulajdonosai az erre a célra létrehozott 06 80 180 780 zöldszámon vasárnap éjfélig kaphatnak tájékoztatást.

Ferenc pápa 2023. április 28. és 30. közötti apostoli útjáról és a látogatásához kapcsolódó minden nyilvános eseményéről beszámol a közmédia szinte valamennyi csatornája. A Dunán összesen hat – pénteken, szombaton és vasárnap is két-két – élő közvetítés lesz látható.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Ateista szerint:

    És??? XD

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top