+ Zene

Justin Bieber lerövidítette turnéját az egészségi állapota miatt

Justin Bieber augusztusban a Sziget Fesztiválon adott koncertet, betegsége miatt a budapesti fellépése is kérdéses volt egy ideig.

kép forrása: youtube
Keresés a weben

Justin Bieber kanadai popsztár egészségi állapota miatt lerövidítette Justice című világkörüli koncertturnéját. A 28 éves énekes kedden jelentette be, hogy szünetet tart a fellépéseiben, mivel most az a legfontosabb számára, hogy helyreálljon az egészsége.

Justin Bieber idén júniusban állt a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved, ami miatt egy időre arca egy része megbénult, ezért észak-amerikai turnéját sem tudta befejezni. A lábadozás és pihenés után azonban orvosaival, hozzátartozóival és csapatával konzultálva július végén Európában folytatta a fellépéseit.

Augusztusban a budapesti Sziget-fesztiválon is énekelt. Hat alkalommal állt színpadra, de mint írta, nagy ára volt. Legutóbb a múlt héten lépett fel Brazíliában a Rock in Rio fesztiválon, de az előadás után be kellett látnia, hogy teljesen kimerült, úgyhogy muszáj szünetet tartania a koncertezésben egy ideig – idézte a Variety.com.

Rajongói szeretetét és imáit megköszönve Justin Bieber azzal bíztatta őket, hogy rendbe fog jönni. A márciusban kezdődött Justice-turné az eredeti program szerint 2023 márciusáig tartott volna, még 70 koncertet terveztek világszerte.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top