+ Életmód

Fürdőszoba felújítása

fürdőszoba

Amikor használt ingatlant vásárolunk gyakran a saját ízlésünkre szeretnénk formálni azt. Ám ha az anyagi keretek szűkösek is, a legtöbb esetben a fürdőszoba felújítására érdemes költeni, hiszen ez a helyiség használódik el a legkönnyebben. Fontos érv lehet még a felújítás mellett a higiénia, hiszen nem tudhatjuk, az előző tulaj(ok) mennyire voltak igényesek a fürdőszobai környezetre. Itt alakulhat ki legkönnyebben penész, mellyel a későbbiekben hosszú, kemény harcot folytathatunk, ha nem szabadulunk meg tőle időben. Nézzük meg, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha kisméretű fürdőszobánk van, illetve azt is, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet, ha tágas térrel rendelkezik otthonunk!

fürdőszoba

Kevés hely- sok lehetőség

Ha picike fürdőszobát kell felújítanunk, ne aggódjunk, ugyanis ma már rengeteg praktikus és okos megoldásból szemezgethetünk. Válasszunk kis méretű, keskeny mosdókagylót, vagy mosdópultot, melyet hatalmas tükörrel egészíthetünk ki. A tükör köztudottan növeli a teret optikailag, de csak ha jól van elhelyezve. Hasonló térnövelést érhetünk el, ha világos színű fal- és padlóburkolatot választunk. A kis helyiségek barátja az apró mintázat. A nagyobb designnal rendelkező csempéket hagyjuk meg a tágas fürdőszobák tulajdonosainak. További teret nyerhetünk, ha megelégszünk a zuhannyal. És végül a kis fürdők aduásza: a törölközőszárítós radiátor. Így két legyet ütünk egy csapásra: ha radiátoros a fűtés, ezzel meg is van oldva, és nem kell gondolkoznunk, hol tároljuk a használatban lévő törölközőket.

fürdőszoba

Szárnyaló kreativitás

Ha otthonunk nagyobb méretű fürdőszobával rendelkezik, szerencsésnek érezhetjük magukat, hiszen a hely nem szorítja korlátok közé a fantáziánkat. Bátran válasszunk kényelmes, stílusos mosdókagylót, mely harmonizáljon a káddal. Ehhez segítség lehet a kádakhoz gyártott előlap. Az épített zuhanykabinok nem csak praktikusak, de rendkívül mutatósak is lehetnek, hiszen feldobhatjuk üvegtéglával, különböző trópusi hatású falburkolatokkal. Az esőztető zuhanyrendszereknek hála, tusoláskor az esőerdők vízesései alatt érezhetjük magunkat. Tovább fokozhatjuk a hatást, ha minél több természetes fényt engedünk fürdőszobánkba, nagy ablakokkal, vagy üvegtégla segítségével. Bátran kísérletezzünk sötétebb tónusokkal, akár a padlón kívül is. Dominánssá tehetjük az egyik falat, ha nagy mintával ellátott, vagy eltérő struktúrájú falburkolatot alkalmazunk.

A Favi-n mindent megtalálhatsz, ami fürdőszobád felújításához kellhet, legyen az bármekkora!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top