+ PR-cikk

24 órás bőrápolás

bőrápolás

Bár lehet, hogy már elcsépeltnek hangzik az a kijelentés, hogy egy rohanó világban élünk, de mégis igaz. Ez egyrészről jó, mivel a pörgés biztosítja számunkra azt, hogy hasznosnak érezzük magunkat. De megvan az a veszélye is, hogy nem marad időnk az igazán fontos dolgokra, mint amilyen a bőrápolás.

A kozmetikai cégek főként emiatt alkották meg a bőr számára folyamatos kényeztető ápolást biztosító 24 órás termékeket, amelyekkel csupán annyi a teendő, hogy az alaposan megtisztított bőrre felkened őket, és hagyod, hogy hassanak.

Az egyik legjobb ilyen készítmény, amellyel eddig találkoztunk az a QMS Medicosmetics Hungary arcmaszkjai között megtalálható Epigen Pollution Rescue, amely ugyan egy éjszakai bőrápoló hab, de mégis 24 órás védelmet biztosít a károsodott, szennyezett és fáradt bőrnek.

Röviden a termékről

A többi QMS termékhez hasonlóan ez is a orvostudomány legújabb eredményeire alapozva lett megalkotva. A könnyű és gyorsan felszívódó textúrája olyan speciálisan kiválasztott összetevőket tartalmaz, mint a bőr gyorsabb regenerálódását támogató epigenetikus peptidek, az arc izomzatának feszülését csökkentő iskolavirág kivonat, a gyulladáscsökkentő jojoba olaj és sheavaj, vagy a bőr szerkezetét javító búzacsíra olaj.

Ezek a jótékony hatóanyagok szinergiában dolgoznak azért, hogy gátolják a bőr idő előtti öregedését, növeljék a stresszel szembeni ellenálló képességét, és megfelelő hidratáció biztosítása által lehetővé tegyék a feltöltődését. A termék használata után olyan lesz a bőröd, mintha egy wellness hétvégéről jöttél volna.

Érdemes a márka többi készítményével együtt rendszerben alkalmazni

Vagyis először is alaposan meg kell tisztítanod az arcodat a mélytisztítóik segítségével, amelyekből a márka kínálatában mindenféle bőrtípusra találhatsz megfelelő készítményt.

Majd ezután jöhet a kíméletes hámlasztás, amelyhez leginkább a gyümölcssavas peelingjeik egyikét ajánljuk. Ezek a termékek ugyanis igazi multitalentumoknak számítanak az eredményes bőrápolásban, mivel egy időben képesek arra, hogy hatékonyan stimuláljanak és gyengéden hámlasszanak.

A következő lépés pedig a tonizálás és a külsőleg történő kollagénpótlás a bőrazonos kollagént tartalmazó szérumjaik egyikének segítségével.

Ha mindezeket elvégezted, akkor ideje felvinni a habmaszkot!

Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a habmaszkból egy diónyit belenyomsz a tenyeredbe, és felviszed az arcbőrödre. Majd miután letelt a 15 percnyi hatóideje, győzödj meg arról, hogy a bőröd a teljes felvitt mennyiséget beszívta-e. Ha nem teljesen, akkor a maradékot gyengéden masszírozd bele a bőrödbe, és ezután térj nyugovóra!

Reggel mikor felébredsz, a tükörbe belenézve egy gyönyörűen feszes, selymes, hidratált, védelemmel ellátott arcbőr fog visszanézni rád.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top