+ PR-cikk

Milyen zuhanykabint válassz?

zuhanykabin

Az ideális zuhanykabin kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek látszik, ugyanis számos tényezőt kell figyelembe venni, például a rendelkezésre álló helyet, a stílust, ráadásul a választék is hatalmas.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy helyszűkében a zuhany-e az egyetlen fürdési lehetőség, vagy csak kiegészítője a kádnak, illetve a felhasználó a tisztálkodásnak melyik módját preferálja. A zuhanykabin kialakítások esetében a bekerülési és kivitelezési költség sem elhanyagolható, jelentős különbségek vannak az egyes típusok között. Útmutatónkkal segítséget kívánunk nyújtani a választás előtt állók számára, tarts velünk, ha érdekelt vagy!

A zuhanykabin létjogosultsága

Míg korábban a kád használata volt elterjedt és általános a fürdőszobákban, addig napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak, egyre divatosabbak a különféle zuhanykabinok. Bár alapvetően a zuhanyzást gyors fürdésre találták ki, sokan szeretnek hosszan állni a zuhany alatt egy kimerítő nap vagy testedzés után.

A víz nemcsak belsőleg, hidratálásra alkalmas, hanem a tisztálkodásunkat is szolgálja, illetve frissít, relaxál, ellazítja a fáradt izmokat, gyógyvízként egyes betegségekre is jótékony hatású. A víz erejét, masszírozó hatását nemcsak a gyógyfürdőkben, wellnessközpontokban, hanem már otthon is kihasználhatod a hidromasszázs zuhanykabinok segítségével.

Kialakítások

Kisebb méretű fürdőszobákba praktikus a zuhanyfülke beépítése, ugyanis jóval kisebb a helyigénye, mint egy kádnak. A rohanó életmód mellett ritkán van alkalmunk élvezni a kádfürdőzés szertartását, a hétköznapokban a gyors zuhanyzás jelenti a legjobb megoldást, és a meglévő kádakat is sokan használják kizárólag tusolásra.

Egy alacsony tálcás verzió kényelmes megoldást jelent idősek vagy mozgásukban korlátozottak számára is, hiszen minimális peremmel rendelkezik, de ma már kedvelt megoldás a perem nélküli, úgynevezett walk-in zuhanytálca is. A magas tálcás megoldások leginkább kisgyerekeseknek ajánlható olyan fürdőkbe, ahol kád beépítésére nincs lehetőség.

A leggyakoribb megoldás a falhoz vagy sarokba állított kabin, de a hátfalas zuhanykabinok akár térbe is állíthatóak bárhol a fürdőszobában, ahol a vízkiállás megengedi.

Kényeztesd magad otthon is!

Sokan szeretik a spa élményt, így gyakran keresik fel a gyógyfürdőket, a wellnessközpontokat. Amennyiben hidromasszázs zuhanykabint vásárolsz, otthonodban is élvezheted a víz relaxáló, jótékony hatását a hátmasszázs fúvókáknak köszönhetően.

Tovább fokozható az élmény, hiszen egyes típusok trópusi tetővel, különleges esőztetőfunkcióval is rendelkeznek, sőt LED világítás és akár audiorendszer is gondoskodik a használó kényelméről.

A hidromasszázs kabinok edzett üvegajtóval készülnek, ezáltal biztonságosak, esztétikusak, így exkluzív színfoltjai lehetnek a fürdőszobáknak. További előnyük, hogy a hátfalnak köszönhetően nincs szükség a falak csempézésére, és a megfelelő kialakításnak köszönhetően garantáltan szárazon hagyják a fürdő más részeit.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top