+ Film

Harrison Ford kékgalléros agyturkászt alakít egy sorozatban

Harrison Ford

Harrison Ford a közelmúltban fejezte be az Indiana Jones 5. forgatását, előtte A vadon hívó szava című, Jack London regényéből készült filmet.

Harrison Ford elvállalta első tévésorozatát: az Apple TV+ Shrinking című vígjátékában szerepel majd, amelyen a díjnyertes Ted Lasso-sorozat producerei is dolgoznak.

A vígjátéksorozatban Jason Segel egy gyászoló pszichoterapeutát alakít, aki a szakmai szabályokat félretéve szemükbe mondja pácienseinek, hogy mit gondol. Ford Phil Rhodes szerepében a földhözragadt és éles eszű „kékgalléros agyturkászt” és a kognitív viselkedésterápia úttörőjét alakítja. Két pártfogoltjával, Jimmyvel (Segel) és Gabyval osztozik egy rendelőn, és nemrég diagnosztizálták nála a Parkinson-kórt, ami arra kényszeríti, hogy kilépjen komfortzónájából – írta a The Hollywood Reporter.

Harrison Ford pályafutása alatt már szerepelt néhány tévésorozatban vendégként, de ez lesz az első sorozata, amelyben főszerepet alakít.

A színész a közelmúltban fejezte be az Indiana Jones 5. forgatását, előtte pedig A vadon hívó szava című, Jack London regényéből készült filmben alakított főszerepet.

A Shrinking forgatókönyvén a Ted Lasso Emmy-díjas producerei, Bill Lawrence, Brett Goldstein dolgoznak Jason Segellel, és ők hárman executive producerként is jegyzik a műsort Neil Goldman, Jeff Ingold és Liza Katzer társaságában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top