+ Film

A Fekete Párduc rendezője ezt írta a cetlire a bankban, letartóztatták

fekete párduc

A 2018-as Fekete Párduc című kasszasiker előtt Coogler rendezte 2015-ben a Rocky-történet Creed című spin-offját…

Bankrablónak nézték és letartóztatták Ryan Cooglert, a Fekete Párduc című nagy sikerű film rendezőjét – írta a The Guardian online kiadása szerdán.

Coogler a Variety.com-nak megerősítette, hogy a januári incidens valóban megtörtént.

A TMZ.com portál által megszerzett rendőrségi jelentés szerint Coogler – aki Atlantában forgatja a sikerfilm folytatását, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című alkotást – belépett a város egyik bankjába, és átadott a pénztárosnak egy cédulát, melyen ez állt:

„Szeretnék felvenni 12 ezer dollárt (négymillió forintot) a számlámról. Kérem, a pénz számolását végezze máshol. Diszkréciót szeretnék”.

A jelentés szerint a tranzakció megijeszette az alkalmazottakat, akik kihívták a rendőrséget. Cooglert és a vele lévő két embert letartóztatták, majd később elengedték őket.

„Ennek egyáltalán nem kellett volna megtörténnie. A Bank of America azonban együttműködő volt, elégedett vagyok azzal, ahogy megoldotta a problémát, így továbbléptünk”

– nyilatkozott a Varietynek.

A 2018-as Fekete Párduc című kasszasiker előtt Coogler rendezte 2015-ben a Rocky-történet Creed című spin-offját Michael B. Jordan és Sylvester Stallone főszereplésével. Rendezőként 2013-ban debütált A megállóval, mely egy megtörtént gyilkosság történetét dolgozta fel, és amelynek szintén Michael B. Jordan volt a főszereplője.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top