+ Zene

Putyin kiírta Oroszországot a civilizált világból

putyin

Putyin elérte, hogy Oroszország nem vehet részt az Eurovíziós Dalfesztiválon. Több ország követelte, a finnek bojkottálták volna…

Keresés a weben

Putyin elérte az Ukrajna ellen indított invázióval, hogy Oroszország nem vehet részt idén az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében – jelentette be pénteken az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU).

Az ukrán, a svéd, a dán, a holland, a litván és a norvég közmédia követelte az EBU-ból, hogy tiltsa el Oroszországot a részvételtől, Finnország pedig pénteken egyenesen azzal fenyegetőzött, hogy bojkottálja a fesztivált, ha engedélyezik az orosz indulást.

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amely a világ egyik legjelentősebb televíziós eseménye, május 14-én tartják az olaszországi Torinóban. Oroszország 1994 óta 23 alkalommal indult versenyben, amelyet 2008-ban meg is nyert.

De nem csak kulturális életben, a sportban is megjelentek az Oroszországot bojkottáló döntések: Nem lesz BL-döntő Szentpétervárott, Párizsba viszik az eseményt. A lengyel válogatott nem játssza le az oroszok elleni mérkőzését. Nem rendezik meg a Forma-1-ben az orosz nagydíjat.

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Csubaka szerint:

    A civilizált világ honnan írta ki magát, amikor lerombolta Libiát, Tunéziát, Egyiptomot, dél-kelet Ázsiát? Hagyjuk már ezt süketelést! Nem támogatom, sőt elítélem Ukrajna megtámadását. De az ilyen retorikájú megnyilatkozások valójában nem a háborút ítélik el, hanem egy bujtatott propaganda anyaga a globális tőke világuralmi törekvéseinek leplezésére. “Putyin egy gyilkos bíróság elé kell állítani…” . Clinton, Bush és Obana 9 országot rohant le, 11 millió halottal. Az agyon utáltatott Trump volt az első amerikai elnök a rendszerváltásunk óta, aki nem támadott meg senkit és csökkentette a külföldön állomásozó amerikai haderő létszámát. Obama béke Nobel-díjat kapott, Trumpot bíróság elé citálták. Sem Kadhafit, sem Saddam Husseint, de még csak Osama bin-t sem állították nemzetközi bíróság elé! Egyszerűen levadászták, megölték őket a jogállamiság jegyében. Ez egy nem normális világ!!!Még, hogy civilizált!!!

  2. Toller Béla szerint:

    Van úgy, hogy nem lehet tovább tárgyalni, figyelmeztetni kell és támadni ! Ha ezt nem érti egy csubakka, az rendben van. De nyíltan és demokratikusan kell a döntéseket meghozni !

  3. Kotosz Gyula szerint:

    IGAZAD VAN! Hosszú lenne a sor, ha mind felsorolnánk. Béke Nobel-díjat is többnyire a háborús bűnösök kapták. Annyit is ér. A jogállam meg az, ahol a Béke Nobel-díj és Clintonné együtt nézi a képernyőn Bidennel élőben, hogy parancsukra hogy gyilkolnak meg már védtelen embert.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->