+ PR-cikk

A horoszkóp alapján Te is kikövetkeztetheted, milyen személyiségű lesz a gyermeked

horoszkóp

Egy kisbabánál még titok övezi, hogy milyen személyiséggel fog majd rendelkezni. Vajon az apja vagy az anyja természetét örökli meg? Ezekre előre senki sem tudja a pontos választ, de a kicsi születésnapja alapján a csillagjegye elárulhat egyet s mást a jövőbeni tulajdonságairól.

Olvasd el cikkünket, hogy tudd, mire számíthatsz majd! További hasonló tartalmaként pedig keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Bak

A Bak jegyű gyermek zárkózott, magának való, szeret egymaga játszani, társaságban szégyenlős és visszahúzódó lehet. Ugyanakkor makacs és kitartó, próbálja a saját akaratát másokra erőltetni. Nem szabad minden ráhagyni.

Vízöntő

Nagyon érdeklődő, elbűvölik a modern vívmányok és a technikai újdonságok. Szeret kutatni, információkat gyűjteni, emiatt néha hajlamos belefeledkezni a saját kis világába és elszakadni a realitástól.

Halak

Érzékeny és segítőkész természetű, könnyen befolyásolható. Ez a nevelés során pozitívum, viszont rossz társaságba keveredve sem tud nemet mondani, bármire rávehető. Együttérző, naiv, ábrándos lélek.

Kos

Rendkívül makacs és önfejű, ami ráadásul vezetői tulajdonságokkal párosul, így a szülőknek nincs könnyű dolga, hiszen csemetéjük igencsak szeret dirigálni és azt érezni, hogy a dolgok az ő elképzelései szerint haladnak.

Bika

Önérzetes, és minden igazságtalanság dühíti, ráadásul nem tűri a hazugságot. A szüleinek résen kell lennie, hiszen még egy kisebb füllentés is kihozza a béketűréséből, mindemellett igen nehéz kiengesztelni.

Ikrek

Izgága gyermek, aki nem tud két percig sem egy helyben megülni. Nagyon kíváncsi természetű, viszont az érdeklődése felszínes, mindenre hamar ráun. A szülők egyik legnagyobb feladata az lesz, hogy kitartásra neveljék őt.

Rák

Sokszor túlságosan érzékeny, hajlamos könnyen megbántódni és mindent támadásnak venni. Hogy kerülje a konfliktust, inkább alárendeli magát mások akaratának. Ez a szülőkkel szemben előnyös, de a felnőtt életben gondot okozhat, ha nem tud kiállni az érdekeiért.

Oroszlán

Szintén egy született vezető személyiség, aki nem hajlandó másokhoz alkalmazkodni, és sérti a hiúságát, ha bárki ellentmond neki. Büszkesége nem ismer határokat, hirtelen természete miatt hajlamos a dühkitörésekre.

Szűz

Érzékenység és kritikus hajlam – e furcsa kettősség jellemzi a Szűz gyermeket. Előszeretettel kritizál másokat, ugyanakkor nehezen fogadja, ha az ő viselkedésében találnak kivetnivalót. Maximalista, viszont hajlamos elveszni a részletekben.

Mérleg

Inkább a szívére, mint az eszére hallgat, emiatt könnyen befolyásolható és érzelmileg manipulálható. Határozatlansága miatt hajlamos alávetni magát egy nála vehemensebb természetű ember akaratának.

Skorpió

Az alkotásban és a rombolásban is élen jár, mindemellett makacs, bizalmatlan és bosszúálló. Gyorsan tanul, mindent megkérdőjelez. Nem könnyű a szülőjének lenni.

Nyilas

Az érzelmei vezetik, nem rejti véka alá a véleményét, ami a szívén az a száján. Szereti a társaságot, könnyen szerez barátokat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top