+ Film

Regina Hall, Amy Schumer, Wanda Sykes Oscar-házigazdák

Regina Hall, Amy Schumer, Wanda Sykes

Az 51 éves Regina Hall számos sorozatszerep mellett olyan filmekben játszott, mint A gyűlölet, amit adtál vagy a Csajtúra.

Keresés a weben

Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes lesz az 94. Oscar-díjátadó házigazdája – jelentette be kedden az amerikai filmakadémia.

Az Oscar-díjakat odaítélő szervezet közleménye szerint mindhárom színésznő először lép fel ebben a szerepben.

“Felkértünk hármat a legdinamikusabb és legviccesebb nők közül, akik a humor nagyon különböző stílusait képviselik. Tudom, hogy Regina, Amy és Wanda jó kedve át fog ragadni a közönségünkre is. Sok a meglepetésünk! Váratlan dolgok várhatók”

– idézte a közlemény a gála producerét, Will Packert.

“Azt akarjuk, hogy az emberek készüljenek arra, hogy jól fogják érezni magukat. Épp itt az ideje!”

– hangsúlyozták a házigazdák.

“Will úgy képzeli az idei gálát, hogy a filmkészítők mellett a filmrajongókat is ünnepeljük”

– tette hozzá David Rubin, az amerikai filmakadémia elnöke.

“Képzeljék el, hogy napjaink egyik legviccesebb humoristája vezeti az Oscar-gálát. És ezt most szorozzák meg hárommal! Regina, Amy és Wanda a humor nagyágyúi, akik a szórakoztatóipar legnagyobb eseménye első női házigazdatriójaként történelmet írnak”

– fogalmazott Craig Erwich, az ABC Entertainment és a Hulu Originals elnöke.

Az 51 éves Regina Hall számos sorozatszerep mellett olyan filmekben játszott, mint A gyűlölet, amit adtál vagy a Csajtúra, és a színészek közül az első afroamerikaiként nyerte el a New York-i Filmkritikusok Körének díját.

A 40 éves Amy Schumer Emmy- és Peabody-díjas humorista, színész, forgatókönyvíró, producer és rendező. Olyan filmek főszerepét játszotta, mint a Kész katasztrófa vagy a Túl szexi lány.

Az 57 éves Wanda Sykes Emmy-díjas forgatókönyvíró, színész, humorista, a NászszezOn és a Jexi – Túl okos telefon című filmek sztárja.

Az idei Oscar-gálán egy új kategória is bemutatkozik: a rajongók hétfő óta a Twitteren szavazhatnak kedvenc 2021-es fimjükre úgy, hogy egy bejegyzésben megírják a címét, utána pedig az OscarsFanFavorite és a Sweepstakes kifejezéseket.

Bármely tavalyi filmre szavazhatnak, még olyanra is, amely egyetlen jelölést sem kapott – jelentette be a filmakadémia. Egy nap alatt akár hússzor is lehet szavazni, és a testület honlapja is várja a voksokat március 3-áig.

Három Twitter-voksolót kiválasztanak, és jövőre meghívják őket Los Angelesbe, hogy a 2023-as Oscar-gálán átadják a díjak egyikét.

Az idei, 94. Oscar-díjátadó gálát március 27-én, vasárnap rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban, és az ABC sugározza élőben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top