+ PR-cikk

Modern fiókrendszerrel a modern konyháért

blum

A konyha otthonunkban a legtöbbet használt helyiség: itt történik a sütés-főzés, a napi étkezések, a társalgások legnagyobb része, valamint a baráti összejövetelek során is központi szerepet játszik. A konyha megfelelő kialakítása minden családnak kiemelten fontos, amire szerencsére egyre több megoldás található, például a modern fiókrendszerek is ezek közé tartoznak.

Fiókrendszer és fiókrendszer között is rengeteg különbség van

Ma már többféle fiókrendszerrel találkozhatunk, mivel a legtöbb gyártó felismerte, hogy a konyhában az egyik legfontosabb terület, amit meg kell oldani, az a tárolás. Persze mindemellett az sem mindegy, hogy az adott eszköz milyen külsővel rendelkezik. Talán mindegyik közül kiemelkednek a BLUM LEGRABOX fiókrendszerei, amiket egyszerűen megtekinthetünk a VasalatWebshop oldalán.

Egy ilyen fiókrendszerrel az egész sütés-főzés, a konyhai tevékenykedés sokkal hatékonyabb, elegánsabb és kifinomultabb lesz. A BLUM LEGRABOX fiókrendszerei, valamint a hozzá hasonló termékek mind egyenes vonalúak, egyszerűek és keskenyek, amivel csak még csábítóbb lesz az egész fiók. Egy ilyen modern fiókrendszernél már az első kihúzás alkalmával érezhetjük a különbséget a “hagyományos” kollégáihoz képest. Maga a mozgásuk is sokkal elegánsabb, de természetesen egy új fiókrendszert nemcsak a külsőségek miatt vásárolunk, hanem a funkciói miatt is.

Modern fiókrendszerrel a hatékony tárolásért

Legyen szó a BLUM LEGRABOX, vagy más modern fiókrendszerről, a cél mindegyik esetében ugyanaz: minél egyszerűbben és hatékonyabban tudjuk tárolni a konyhai eszközöket, kiegészítőket, alapanyagokat. A sütés-főzés során az a legfontosabb, hogy szinte minden egy karnyújtásnyira legyen, ne kelljen több lépést megtenni például egy merőkanálért vagy egy tálért, hanem 1-2 méteren belül elérhető legyen. A tárolás másik sarokpontja az, hogy mindezt rendezetten tegyük. Lehet közel az adott fiók, de ha nincs benne például egy box-rendszer, akkor minden csak bele van hajigálva és akár hosszú percekig is eltarthat a keresgélés, így ha nem készítettük elő főzés előtt az összes eszközt, akkor menet közben azt is kockáztatjuk, hogy odaég az éppen készített étel.

A konyhai tárolás már egy külön művészet

A lakberendezés már eddig is egy külön szakma volt, amihez hosszú évek tapasztalatára van szükség, hogy mesteri szinten tudjuk otthonunkat berendezni. Talán ezen belül is kiemelkedik a konyha és annak kialakítása, hogy minden a helyén legyen. Nem szabad csak úgy, adhoc jelleggel nekiállni a konyha kialakításához, alapos tervezésre van szükség, hogy az étel elkészítése, a hozzávalók tárolása és maga az elfogyasztás is kényelmesen, hatékonyan történjen. Ha nem tudjuk, hogyan kezdjünk bele és hol találhatóak a legjobb eszközök, vagy egyáltalán mire van szükségünk az elinduláshoz, akkor nyugodtan keressünk szakembereket, akik segítenek minden kérdés megválaszolásában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top